Bröllop på Dufweholms Herrgård

På Dufweholms Herrgård möts ni av en unik miljö som passar utmärkt för ett bröllop i vackra Sörmland. En fest eller ett bröllop på Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm är något utöver det vanliga. Den vackra herrgårdsmiljön med sina fina lokaler bidrar till en festlig stämning, i de fina sällskapsrummen på herrgården kan ni njuta av maten, som vi komponerar efter era önskemål. Här finns också plats för dans långt in på natten och när det är tid att krypa till sängs sover ni och era gäster gott i herrgårdens vackra rum. 

brudbukett
bröllop-dufweholm-sörmland

Vackra kyrkor eller vigsel på herrgården

Om ni drömt om ett romantiskt bröllop på en herrgård i Sörmland är ni varmt välkomna att arrangera även själva vigseln hos oss. Viger ni er hellre i kyrkan kan vi rekommendera till exempel Floda Kyrka eller Östra Vingåkers Kyrka. 

Bröllopsplanering

På vackra Dufweholms Herrgård står vi till ert förfogande, redo att skräddarsy ert bröllop på herrgården. Vår fotograf Johanna tar gärna bilderna på den stora dagen. Vi är också vana att ordna transporter med allt från båt​ och helikopter till engelsk taxi ​och häst ​med vagn. Kom med dina önskemål och vi gör vad vi kan för att uppfylla dem! Ring oss, så berättar vi mer! Tel 0150-75400

rum203-Fredrik-von-Post
bröllop-herrgård

Vårt stora festpaket

Blomsterdekoration i matsalen
Tre sorters snittar med 1 glas Champagne
Förrätt med 1 glas vin
Varmrätt med 1 ½ glas vin
Dessert med 1 glas dessertvin
Kaffe och 3 cl avec
Tårta
Vickning
Logi inkl. frukostbuffé 

I paketet ingår även övernattning med provätning av festmeny för värdparet vid ett förbestämt datum. Gäller om ni bokar för minst 20 fullt betalade gäster.

Pris 2350 kr/person.

Kontakta oss för ytterligare information och för fler paketlösningar på vår herrgård i Sörmland.