​Konferens inklusive testweekend

För att lyckas med en bra konferens behöver man förbereda sig. Därför erbjuder vi konferenser under hela april som inkluderar en förberedelseweekend under januari, februari eller mars. I konferenspriset ingår alltså en weekend för två personer. Ett smart sätt att komma väl förberedd till konferensen!

Välkommen att boka direkt på 08-511 600 40.

Förberedelseweekend

Under er förberedelseweekend får ni möjlighet att besöka våra konferenslokaler, prova en 3-rätters middag, bo i våra rum och vakna utvilade och fulla av idéer till en ordentlig hotellfrukost. Helt enkelt möjlighet att förbereda företagets konferens på bästa sätt. 

Välkommen att boka direkt på 08-511 600 40.

Konferens Restaurang
Konferenserbjudande Weekend
hotellrum-204

Erbjudandet

Boka er konferens under april för minst åtta personer på Dufweholms Herrgård, Gripsholms Värdshus eller Södertuna Slott. Avbokas konferensen utgår fullbetalning för weekendpaketet. Erbjudandet är exklusive dryck.

Herrgård i Sörmland

Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm i Sörmland är ett gemytligt herrgårdshotell med vacker omgivning. Här finner du en blandning mellan den dåtida charmen och dagens standard. Med natur och Dufweholmssjön runt hörnet vistas du i en ljuvlig miljö. Den goda maten står alltid i centrum och våra duktiga kockar komponerar ihop menyer efter säsong och vilka varor som finns tillgängliga på gårdarna kring Dufweholm. Herrgårdshotellet har 20 rum som är personlig inredda. Flera av rummen är lyxsviter och deluxsviter med bastu, bubbelbad och sjöutsikt.​

Välkommen att boka direkt på 08-511 600 40.

Dufweholms Herrgård 

GPS-koordinater: bredd 58.97088 längd: 16.19363

641 92 Katrineholm 
Telefon: 08-511 600 40 
Mail: info@dufweholm.se 
Hemsida: www.dufweholm.se