Spa Sörmland – på vackra Dufweholm

Upplev ett vackert spa i Sörmland, strax utanför Katrineholm.
Vår relax Rosenbadet är vackert belägen intill Dufweholmssjön. Här kan ni koppla av och njuta av såväl dryck och tilltugg som utsikten och den behagliga stämningen. I Rosenbadet finns en stor gemensam traditionell bastu med sjöutsikt, relaxavdelning och innebad. På terassen mot sjön finns även utebad. Ta gärna ett dopp i sjön samt boka badtunnan som finns uppvärmd vid förfrågan. Vi har även spabehandlingar en trappa upp.

Spa och behandlingar på Dufweholms Herrgård

Spaanläggningen ligger i anslutning till herrgården i den ursprungliga kuskbostaden. Huset har anor från 1600-talet och har tidigare gått under namnen Kuskflygeln och Lilla Villan. Idag finns behandlingsrum där du kan du njuta av massage och andra lyxiga behandlingar. Här finns också bastu. Passa på att bada i varma relaxpooler som finns både inomhus och utomhus eller kanske i sjön om vädret tillåter. Vi rekommenderar er att stanna över natten och njuta av en övernattning i den fina herrgården. Under Weekend kan ni läsa mer om vår spaweekend. Välkommen på en avslappnande helg på vårt spa i Sörmland!

Dagspa

​Tillgång till Rosenbadet med relaxpool inomhus & utomhus samt traditionell bastu.  Frukt, nötter och grönt te dukas fram på buffé. Lån av badrock, tofflor och handduk.
Pris för boende: 250 kr/person 
​Externa gäster fre-lör: 325 kr inkl. badtunna
​Externa gäster sön-tors:  275 kr (badtunnan ej aktiv)

womenschanging-room

Exklusiva spa- och behandlingsprodukter

Avnjut några av våra avslappnande massager. Vi arbetar med Kerstin Florians produkter för vård av ansikte och kropp. Vår klassiska massage ger dig en djupgående behandling och för dig som söker massage som är avstressande, mjuk och lugnande finns Spamassage samt Avslappningsmassage. Välkommen att kontakta oss för mer information om hur du kan finna inre avslappning på vårt spa i Sörmland.

Behandlingsmeny >>
spa-ansiktsbehandling

SPA-RITUAL

Varmt välkomna att boka en härlig dag med SPA-ritual på ​Dufweholms Herrgård. Med exklusiva produkter från Kerstin Florian gör du din egen sparitual där du bland annat lägger en ansiktsmask, skrubbar och revitaliserar kroppen med återfuktande Body Spray. 

Pris 425:-/person, boka på 0150-754 00

Se vår behandlingsmeny >>
spa-hotell
dagspa-sörmland-dufweholm6x6
utomhuspool
GOOD MORNING SPA

Starta dagen med frukostbuffé på herrgården och njut sedan i vårt spa. Badentré ingår.
Måndag – Söndag • Pris: 425 kr

DAGSPA MED SPA-RITUAL

Necessär med produkter från Kerstin Florian med bl.a.body scrub, ansiktsmask och fotcreme.
Söndag – Torsdag • Pris: 450 kr
Fredag – Lördag • Pris: 495 kr

AFTERNOON SPA

Koppla av i vårt spa på lördagar mellan kl. 11-14
och avnjut sedan vår afternoon tea i herrgården.
Lördagar • Pris: 425 kr

SUNDAY SPA

Välkommen till herrgården en söndag för en dignande brunch och dagspa.
Söndagar • Pris: 525 kr

Helkväll i vårt spa 

Skaldjurssallad, hembakat bröd, dressing, ett glas vin, eller
en starköl alt. ett glas alkoholfritt.
Söndag – Torsdag • Pris: 495 kr
Fredag – Lördag • Pris: 595 kr

Spaweekend lördag

Välkomna till Dufweholms Herrgård en lördag för en avkopplande spaweekend. I paketet ingår entré till vårt spa, spa-ritual, badrock och tofflor på rummet, afternoon tea, fördrink, 4-rätters middag samt logi och frukost. Tillträde till spa-avdelningen redan från kl. 11.00 på ankomstdagen.

 Pris 2495 kr/person i delat dubbelrum.

Abonnera Rosenbadet

Perfekt för tjejkvällen, möhippan, svensexan eller för dig som vill koppla av alldeles själv. Pris 1500 kr + entré  Tips! ​Lägg till badtunna ute i det fria för 1500 kr (ord. pris 2500 kr)
Tider:
Måndag-torsdag 9.00-16.00  / efter 19.00
Fredag och lördagar efter 19.30-23.00

Åldergräns 16 år

 

relaxpool