Dufweholms herrgård

Dufweholms Herrgård
En anrik herrgård med ett romantiskt lugn
champange_
Paket & Priser
Herrgårdsweekend fr 1995 kr/pers
Golfweekend fr 1995 kr/pers
Golfpaket vardag fr 1595 kr/pers
Spaweekend fr 2​495 kr/pers
Walk & Spa-weekend 1995 kr/pers
Långweekend fr 3295 kr/pers
Herrgårdsvistelse fr 1695 kr /pers
Se samtliga våra weekendpriser här >>

(Barn 1-7 år får 75% rabatt på ord pris, barn 8-14 år får 50% rabatt på ord. pris)

Weekendpaket i Sörmland på vacker herrgård

På vackra Dufweholms Herrgård i Sörmland kan du avnjuta en skön weekend eller komma för en stunds avkoppling mitt i veckan. På vår herrgård, strax utanför Katrineholm, kan ni boka in en romantisk vistelse kombinerad med sköna behandlingar på vårt spa. Läs mer om våra weekendpaket. 

hotellrumvinter

Spaweekend

Lördag-söndag.  

I vår spaweekend ingår entré till spa, sparitual, badrock, tofflor, afternoontea, fördrink, 4-rätters middag, logi och frukost.

Pris från 2 495 kronor per person i delat dubbelrum.                              

utomhuspool

Spavistelse

1 natt mån-fre.

Entré till spa, sparitual, badrock, tofflor, eftermiddagskaffe, fördrink, 3-rätters middag, logi och frukost. Ett weekendpaket i Sörmland för dig som söker efter en avkopplande stund.

Från 2 095 kronor per person i delat dubbelrum.

Spa och spabehandlingar

Läs mer här >>
weekend-spapaket
vitsippor

HERRGÅRDSWEEKEND

Under en klassisk herrgårdsweekend råder stillhet & bekvämlighet under er vistelse. Njut och koppla av i lugn och vacker miljö. I paketet ingår afternoon tea, fördrink, 4-rätters middag samt logi och frukost.

Pris från 1 995 kronor per person i delat dubbelrum. Gäller lördag-söndag. 

Weekend deluxe

På rummet finns champagne, frukt och choklad. På eftermiddagen njuter ni av Afternoon Tea. Kvällen börjar sedan med fördrink följt av 7-rätters middag med vinpaket. Därefter sover ni gott innan en härlig frukost väntar.

Pris 3 195 kr per person i dubbelrum. Gäller lördag-söndag. 

julrum
hotell-katrineholm
relaxpoolinomhus

​Walk & Spa

Välkommen att vandra längs Sörmlandsleden under en dag för att sedan koppla av i vårt spa. Ni anländer till oss på förmiddagen och vandrar sedan från klockan 11.00 längs vackra Sörmlandsleden tillbaka till herrgården. Med er på vägen får ni ett lunchpaket och fika. När ni är åter kopplar ni av i vårt spa. Till middagen njuter ni av en fördrink och en 2-rätters middag. I priset ingår logi, frukostbuffé och karta. Ta med egen ryggsäck och om så önskas även en vattenflaska.
Pris 1​995 kr per person i delat dubbelrum.
Önskar ni vandra dag två kan ni köpa med er ett lunchpaket för 175 kr per person och lämna ert bagage hos oss medan ni vandrar.

Långweekend

Två nätters övernattning med ankomst fredag ingår i detta weekendpaket på Dufweholms Herrgård. Dag ett ingår eftermiddagskaffe samt fördrink och en 3-rätters meny. Dag två ingår Afternoon Tea, fördrink, 4-rätters middag. Frukost ingår båda dagarna. 

Pris per person från 3 295 kronor. Fredag-söndag. 

Smaka på Sörmland 

I alla våra weekendpaket ingår en tre alternativt fyra-rätters middag. Med vårt erbjudande "smaka på Sörmland" har ni möjlighet att uppgradera er meny till sex alternativt sju-rätters för 350-450 kr per person.

dessert_dufweholm

Herrgårdsvistelse

Kom till Dufweholms Herrgård i vackra Sörmland och njut av en avkopplande vistelse. I paketet ingår övernattning, eftermiddagskaffe, drink, 3-rätters middag och frukostbuffé. 

Från 1 695 kronor per person. Gäller 1 natt mellan mån-fre

L​ITE EXTRA ROMANTIK

Komplettera din vistelse på herrgården med ett Romantikpaket; en halvflaska champagne, fruktfat och choklad tryfflar. Pris 625 kronor.

golf-session

Golfweekend

Vi bjuder på en Greenfee på någon av de närliggande golfanläggningarna Jättorps-, Vingåkers- eller Flens golfbana. 

I vårt golfpaket ingår välkomstdrink (ej vardagar), 3-rätters middag, logi i våra hemtrevliga herrgårdsrum samt välsmakande frukostbuffé. Pris från 1 595 kr per person, vardagar. Från 1 995 på helger.