Sommarstugor vid Duveholmssjön

Här bjuds ni in till en härlig sommarvecka i privat stuga. Våra stugor ligger vackert belägna vid Dufweholms Herrgård och Duveholmssjön. Stugorna rymmer fyra personer och välkomnar er att njuta av lugnet, stora gräsytor till aktiviteter och vackra promenadslingor  För det är vad sommaren handlar om,  gemenskap och att få vara nära familjen. Boka er vistelse på Dufweholms Herrgård tel. 0150-754 00

Detta ingår i er sommarstuga

  • 4 bäddar
  • Kök, vardagsrum med tv, sovrum samt badrum med badkar och dusch
  • Slutstädning ingår
BOKA PAKET

Sommarstuga 601 eller 602
7 500 kr / 4 nätter (söndag–torsdag)

Erbjudandet är bokningsbart
5 juni – 28 augusti.

Dufweholms sommarstugorOxlångstorps prästgård

Oxlångstorp är en gammal herrgård och prästgård från 1600-talet som har funnits utanför Bie, vid Strängstorp. Herrgården har monterats ner stock för stock och byggts upp här hos oss på Dufweholm Herrgård och ligger nu charmigt belägen intill natur och sjö. Herrgården och de tillhörande flyglarna är varsamt och lyxigt renoverade för att behålla sin tidsenliga anda men samtidigt kunna tillhandahålla våra gäster bästa möjliga bekvämligheter.

Södra flygeln–nr 601

När ni stiger in södra flygeln välkomnas ni av ett vardagsrum, ett lantligt kök och en mindre toalett. På övervåningen finner ni ett stort sovrum med en dubbelsäng, ett mindre rum med en enkelsäng samt ett stort lyxigt badrum. I södra flygeln ryms 4 personer.

Köket i södra flygeln bjuder in till att tillaga en smakrik gourmetmåltid att avnjuta i kvällssolen då det är väl utrustat med alla önskvärda faciliteter som kyl, frys, spis, ugn, diskmaskin, vattenkokare och kaffebryggare. Här finns även allt för tillredningen som stekpanna, kastruller, bunkar, vispar, durkslag, potatisskalare, korkskruv osv. Självklart finner ni även charmigt porslin att presentera maten på.

Ni är även välkomna att boka en trevlig stund i herrgårdens restaurang också.

Norra flygeln– nr 602

När ni stiger in i norra flygelns första våning välkomnas ni av ett vardagsrum, ett lantligt kök och en mindre toalett. På övervåningen finner ni ett stort sovrum med en dubbelsäng och två ihopfällbara 90-sängar. Norra flygeln rymmer 4 personer.

Köket i norra flygeln är väl utrustat med allehanda bekvämligheter som kyl, spis, ugn, diskmaskin, micro, vattenkokare och kaffebryggare. Med den utrustningen klarar ni utan problem av att laga en härlig gourmetmiddag för ert sällskap. Här finns allt för tillredningen som stekpanna, kastruller, bunkar, vispar, durkslag, potatisskalare, korkskruv och charmigt porslin att presentera maten på. Men ni är självklart välkomna att boka en trevlig stund i herrgårdens restaurang också.

En restaurang att längta tillbaka till

På Dufweholm står alltid den goda maten i centrum och i vår välbesökta restaurang arbetar våra kockar med smakrika menyer baserade på dagens råvaror och säsongens smaker. Restaurangen är öppen måndag–lördag, kl. 12–20. Ta er gärna en titt på våra menyer.

I våra sommarstugor är det självhushåll, men önskar ni lyxa till det med en hotellfrukost någon utav dagarna är ni välkomna till receptionen för bokning. Frukosten serveras måndag–söndag kl. 8–10.

 

Tips!

Sätt guldkant på sista kvällen och njut av vårt erbjudande Champagneonsdag på herrgårdsbryggan.

Rosenbadets spaupplevelser

Cirka 70 meter från sommarstugorna ligger Rosenbadet, en gammal kuskbostad som förädlats till ett vackert inbjudande spa, intill kanten av Duveholmssjön. Vårt spa är öppet måndag–lördag, kl. 10–21, åldersgräns 12 år.

 

Exklusivt erbjudande för sommarboende

Entré till Rosenbadet 500 kr per person för alla vistelsens dagar (ord. pris 250 kr/dag). I priset ingår badrock, handduk samt tofflor.

En aktiv sommar

Vill ni hålla er aktiva under semestern? Då finns alla möjligheter vid Dufweholms Herrgård. Varför inte starta morgonen med en löprunda runt Duveholmssjön, ta morgondoppet vid bryggan och hyr sedan herrgårdens cyklar och ta med familjen ut på en rundtur i Katrineholm, vill ni kan ni även boka en picknickkorg till turen.

I närheten finns också Sörmlandsleden, en av Sveriges längsta natur- och kulturvandringsleder, vill ni njuta av en härlig vandring en av dagarna kan vi skicka er en karta, säg bara till i receptionen.

Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor