Jul​aftonsvistelse på Dufweholms Herrgård

Varmt välkomna till Dufweholms Herrgård, vackert belägen strax utanför Katrineholm. Här bjuds ni in till en julvistelse med julmat, Kalle, Tomten, vackra juldekorationer och en härlig gemenskap. Ta med era nära och kära för att njuta av lugnet och den familjära atmosfären herrgården kan erbjuda. För det är vad julen handlar om, gemenskap och att få vara nära familjen. Boka er vistelse på Dufweholms Herrgård och slipp stressen, slappna av och få allt serverat.

Boka julaftonsvistelse via telefon 0150-754 00 ​eller mail. Observera att det inte går att boka online.

Julafton 24/12

Vistelsen inkluderar:

  • Lunch som serveras utanför lanthandeln
  • Julfika
  • Sittande julbord och glögg
  • Övernattning i standardrum
  • Frukost

Pris: 3 995 kr per person i delat dubbelrum

Barn 2-7 år: 925 kr • Barn 8-14: 1 850 kr

Erbjudande: Förläng er herrgårdsvistelse

Om du övernattar hos oss på julafton kan du lägga till en natt och anlända 23/12 i samband med din julaftonsvistelse. I priset ingår övernattning och frukost.

Pris för tilläggsnatt:
895 kr per person i standardrum

Uppgradera ert rum

Tillägg för rum
• Lyxsvit, 800 kr per natt
• De Luxe svit, 1 200 kr per natt

En ny typ avJulbord

Med en stark tradition och anrika recept firar vi att julen står för dörren. I år bjuder vi in till ett julbord med traditionella smaker, fast med ett nytt koncept. Sätt er till bords och under er sittning blir ni serverade noga utvalda rätter vid bordet. Njut av smakerna i lugn och ro med gott sällskap!

till bords

Dufweholm HerrgårdsJulcatering

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering, som innehåller de rätter vårt julbord bjuder på. Ni hämtar julcateringen hos oss och njuter sedan av det hemma i lugn och ro.

julbord hemma
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor