Jul​weekend på Dufweholms Herrgård

Varmt välkomna till Dufweholms Herrgård, vackert belägen strax utanför Katrineholm. Här bjuds ni in till traditionellt julfirande med allt som hör julen till, god mat, Kalle, Tomten, vackra juldekorationer och en härlig gemenskap. Ta med era nära och kära för att njuta av lugnet och den familjära atmosfären herrgården kan erbjuda. För det är vad julen handlar om, gemenskap och att få vara nära familjen. Du kan själv välja om du vill stanna en eller flera nätter. Boka er vistelse på Dufweholms Herrgård och slipp stressen, slappna av och få allt serverat.

Julweekend julafton 24/12

Vistelsen inkluderar:

  • Lunch på herrgården
  • Eftermiddagsfika
  • Julbord i modern tappning med glögg
  • Övernattning & frukostbuffé

Pris: 3 545 kr per person i delat dubbelrum.

Erbjudande – Förläng er herrgårdsvistelse

Förläng er vistelse och njut extra under helgen! Om ni övernattar hos oss på julafton kan ni lägga till en eller flera ​nätter för 945 kr per natt och person i delat dubbelrum. Erbjudandet gäller datumen 23/12 och 25/12 i samband med er julaftons-vistelse. I priset ingår 2-rätters middag samt övernattning och frukost.

Tillägg för rum:
Enkelrum 325 kr per natt
Lyxsvit 600 kr per natt
De Luxe svit 1 200 kr per natt

Barn 1-7 år 75 % rabatt och barn 8-14 år 50 % rabatt.

Julbord

Med en stark tradition och anrika recept firar Svenska Kulturpärlor att julen står för dörren. Sätt er till bords och njut av vårt klassiska julbord i modern tappning, skapat med lokala råvaror.

till bords

Julcatering

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering. Ni hämtar julcateringen på någon av våra anläggningar och njuter sedan av ett dignande julbord i lugn och ro.

julbord hemma
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor