fbpx

Jul​weekend på Dufweholms Herrgård

Varmt välkomna till Dufweholms Herrgård, vackert belägen strax utanför Katrineholm. Här bjuds ni in till traditionellt julfirande med allt som hör julen till, god mat, Kalle, Tomten, vackra juldekorationer och en härlig gemenskap. Ta med era nära och kära för att njuta av lugnet och den familjära atmosfären herrgården kan erbjuda. För det är vad julen handlar om, gemenskap och att få vara nära familjen. Du kan själv välja om du vill stanna en eller flera nätter. Boka er vistelse på Dufweholms Herrgård och slipp stressen, slappna av och få allt serverat.

Julbord

Med en stark tradition och anrika recept firar Svenska Kulturpärlor att julen står för dörren. Sätt er till bords och njut av vårt klassiska julbord i modern tappning, skapat med lokala råvaror.

till bords

Julcatering

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering. Ni hämtar julcateringen på någon av våra anläggningar och njuter sedan av ett dignande julbord i lugn och ro.

julbord hemma
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor