Alla hjärtans dag & bubbel!

Ta med någon du vill göra lite extra glad på en kärleksfull alla hjärtans dag-upplevelse hos oss på Dufweholms Herrgård.

Den 14:e februari bjuder vi in till en bubbel-provning med Katarina Hoverman på Spirit by Me. Och en efterföljande 3-rätters middag som består av vårt klassiska herrgårdstips, se meny nedan.

Förbokas på 0150-754 00 eller info@dufweholm.se. Varmt välkomna med din bokning!

14 februari • provning kl. 17.30 • middag kl. 19.00
1 495 kr per person.

Spirit by Me – Katarina Hoverman

Genom åren har vi byggt upp en vinkällare med både kända och mindre kända producenter. Vi har haft förmånen att få tag på rariteter från små producenter som inte går att få tag på i vanliga fall, och Katarina Hoverman från Spirit by Me har valt ut fyra speciella sorter till er provning. De mousserande viner ni kommer att få prova är tillverkade enligt methode traditionell, mestadels champagne, men även en speciell italienare.

Under provningen använder Spirit by Me sitt koncept KIUU som står för Kunskap, Inspiration, Umgänge och Upplevelse. Katarina har därför valt ut olika typer av champagne som vintage och blanc de blanc och kommer att lära ut vad skillnaden mellan de olika sorterna är. Under provningen kommer ni även att prata om historiken kring mousserande viner, tillverkning, druvor, terroir och provningsmetodik.

Det här är en provning för alla oavsett om man har provat bubbel tidigare eller inte – varmt välkomna med er bokning!

Vårt klassiskaherrgårdstips

FÖRRÄTT

Dufweholmstoast toppad med löjrom & ost från Jürss Mejeri

VARMRÄTT

Kalvytterfilé serveras med potatiskaka smaksatt med cheddar, pepparsås & vintergrönsaker

DESSERT

Två sorters praliner med söta tillbehör

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn.
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor