Våra menyer

Våra Menyer
Nedan hittar ni våra aktuella menyer. I vår restaurang hämtar vi både inspiration och råvaror från de sörmländska skogarna, sjöarna och åkrarna runt omkring herrgården. Vi är stolta över vårt långa samarbete med lokala mejerier och gårdar. Välkommen att smaka på Sörmland! Boka bord på 0150-754 00.
- Dufweholmslunchen v 18, 28 April – 3 Maj
- Barnmeny
- À la carte
- Morsdaglunch 25 Maj

Dagens lunch
Vecka 18

Dufweholmslunchen v 18, 28 April – 3 Maj
Lördag kl. 12.00–15.00
Dufweholms Lunchen
med cornichons, Rhode Island-dressing och rustik grönsallad
serveras med en härlig grönsallad tillsammans med citron/dillcrème & dillpicklad fänkål
servers med quinoa melon, och oliver

Barnmeny
Förrätt
med gurka och tomat
Varmrätt
med potatis och lingon
med herrgårdens sylt och grädde
Dessert

À la carte
Boka bord på 0150 - 754 00
Förrätter
Gravad fjällröding med västerbottencremé & dill- och kumminpicklad gurka
Lammrostbiff marinerad i vitlök och örter serveras med morotspuré & picklad scharlottenlök
Herrgårdens toast skagen på smörstekt surdegsbröd serveras med citron och löjrom från Bottenviken
Varmrätter
Salmon en Croûte serveras med potatispuré smaksatt med vitlök, sandefjordsås & säsongens primörer
Risotto Milanese serveras med kvällens primörer
Svensk entrecote serveras med karamelliserat rödlökssmör, rödvinssås, potatisgratäng samt baconlindad sparris
Herrgårdens pulled beef i briochebröd med cheddarost, husets dressing och isbergssallad serveras med pommes, saltgurka & ranchdressing
Desserter
Friterad Linnea från Jürss mejeri med hjortronkompott
Herrgårdens rabarberkompott, cheesecakekräm & bakad smuldeg
Herrgårdens egna churros med hemgjord vaniljglass & chokladsås

Morsdaglunch 25 Maj
Förrätt
i hallon vinaigrette med burrata, basilika & foccaciachips
Varmrätt
serveras med dillslungad potatis, hollandaisesås samt säsongens primörer
Dessert
rabarberkompott, cheesecakekräm & bakad smuldeg