Bröllop och fest i Sörmland – Dufweholms Herrgård i Katrineholm

På Dufweholms Herrgård möts ni av en unik miljö som passar utmärkt för mindre och intima herrgårdsbröllop eller fester. Herrgården ligger vackert beläget invid Duveholmssjön i sörmländska Katrineholm cirka en timmes bilfärd från Linköping, Nyköping, Örebro och Norrköping.

Den rogivande herrgårdsmiljön med sina fina lokaler bidrar till en lyxig och genuin stämning. I de fina sällskapsrummen på herrgården kan ni njuta av den goda maten från vårt kök, vi komponerar gärna en fest- eller bröllopsmeny utifrån era önskemål. I våra festlokaler finns gott om plats för dans långt in på natten och när det är tid att krypa till sängs sover ni och era gäster gott i herrgårdens vackra hotellrum. Vi rekommenderar även att ni bokar en extra lång vistelse och njuter av herrgårdens spa, Rosenbadet, med avkoppling och spabehandlingar.

Bröllop på herrgårdsbryggan

Fest- och bröllopsplanering

På vackra Dufweholms Herrgård finns vi till ert förfogande. Vi står redo att skräddarsy en fantastisk vistelse åt er på herrgården oavsett om ni firar en födelsedag, en student eller ett bröllop. Med kreativitet och lugn guidar vi er genom allt från offerter, fotograf och menyer till festlokaler, hotell och transporter. Vi strävar efter att er dag ska bli så bra som ni önskar och tar gärna emot era tankar och idéer för att kunna bemöta dem med bästa möjliga resultat.

”Det bästa med att fira på herrgården är den intima, vackra miljön, det personliga mötet och vår fantastiska mat och dryck i kombination.”

Att boka ett fest- eller bröllopspaket på Dufweholms Herrgård är något utöver det vanliga. Önskar ni ett specifikt datum för ert bröllop eller er fest rekommenderar vi att ni hör av er i god tid. Välkomna med er förfrågan via e-post fest@dufweholm.se

Vackra kyrkor eller vigsel på herrgården

Om ni drömt om ett romantiskt bröllop på en herrgård i Sörmland är ni varmt välkomna att arrangera även själva vigseln hos oss. Viger ni er hellre i kyrkan kan vi rekommendera till exempel Floda Kyrka eller Östra Vingåkers Kyrka.

Festpaket på Dufweholms Herrgård

Paketet innehåller:

  • Matsal med blomsterdekoration från herrgårdens trädgård
  • Tre sorters canapéer med 1 glas Champagne
  • 3 -rätter middag
  • Vinpaket
  • Kaffe och 3 cl avec
  • Vickning
  • Övernattning inkl. frukostbuffé

Pris 3 295 kr per person.

Kontakta oss för ytterligare information och för fler paketlösningar på vår herrgård i Sörmland.

 

FotografTherése Larsson

Med ledorden naturnära, avslappnat och kärleksfullt har jag förevigat många fantastiska bröllop.

Therése Larsson heter jag och arbetar som fotograf i vackra Katrineholm, Sveriges Lustgård. Att få fotografera kärleksfulla bröllop på Dufweholms Herrgård är en ren dröm. Med den fantastiska omgivningen och närheten till naturen kan det inte bli annat än magiskt! Som bröllopsfotograf är jag lugn, säker och välplanerad.

Viktigt för mig är att ni känner er trygga och bekväma under dagen som ska komma bli ett minne för livet. Vill ni veta mer om mina bröllopspaket, skräddarsydda för er dag på Dufweholms Herrgård, så tveka inte att kontakta mig.

073-9532358
fotografthereselarsson@gmail.com

Therese Larsson fotograf vid den gamla lanthandlen

garden_weeding phot by Therese Larsson

garden_wedding

wedding_dufweholm fotograf therese Larsson

wedding in garden

fotograf_therese Larsson

Bordsdukning foto av Therese Larsson

Fotograf Therese Larsson

Fest- och bröllopscatering från Dufweholms Herrgård

På Dufweholms Herrgård har vi stor erfarenhet av att leverera vällagad catering runt om i Sörmland. Behöver ni mat till bröllopet eller festen kan vi hjälpa er – vi jobbar för att uppfylla alla era önskemål, oavsett vilka de är. Ni kan beställa en hel cateringmeny, delar av den, välja om ni vill hämta maten själva eller få den levererad. Vi kan också ta hand om servering och disk.

Catering
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor