Bröllop och fest i Sörmland – Dufweholms Herrgård i Katrineholm

På Dufweholms Herrgård möts ni av en unik miljö som passar utmärkt för mindre och intima herrgårdsbröllop eller fester. Herrgården ligger vackert beläget invid Duveholmssjön i sörmländska Katrineholm cirka en timmes bilfärd från Linköping, Nyköping, Örebro och Norrköping.

Den rogivande herrgårdsmiljön med sina fina lokaler bidrar till en lyxig och genuin stämning. I de fina sällskapsrummen på herrgården kan ni njuta av den goda maten från vårt kök, vi komponerar gärna en fest- eller bröllopsmeny utifrån era önskemål. I våra festlokaler finns gott om plats för dans långt in på natten och när det är tid att krypa till sängs sover ni och era gäster gott i herrgårdens vackra hotellrum. Vi rekommenderar även att ni bokar en extra lång vistelse och njuter av herrgårdens spa, Rosenbadet, med avkoppling och spabehandlingar.

Fest- och bröllopsplanering

På vackra Dufweholms Herrgård finns vi till ert förfogande. Vi står redo att skräddarsy en fantastisk vistelse åt er på herrgården oavsett om ni firar en födelsedag, en student eller ett bröllop. Med kreativitet och lugn guidar vi er genom allt från offerter, fotograf och menyer till festlokaler, hotell och transporter. Vi strävar efter att er dag ska bli så bra som ni önskar och tar gärna emot era tankar och idéer för att kunna bemöta dem med bästa möjliga resultat.

Att boka ett fest- eller bröllopspaket på Dufweholms Herrgård är något utöver det vanliga. Önskar ni ett specifikt datum för ert bröllop eller er fest rekommenderar vi att ni hör av er i god tid. Välkomna med er förfrågan via e-post info@dufweholm.se

Vackra kyrkor eller vigsel på herrgården

Om ni drömt om ett romantiskt bröllop på en herrgård i Sörmland är ni varmt välkomna att arrangera även själva vigseln hos oss. Viger ni er hellre i kyrkan kan vi rekommendera till exempel Floda Kyrka eller Östra Vingåkers Kyrka.

Fest i Johan Dufvas Sal

Paketet innehåller:

 • Blomsterdekoration i matsalen
 • Tre sorters snittar med 1 glas mousserande
 • 3-rätters middag
 • 2-rätters vinpaket
 • Kaffe och 3 cl avec

Pris 1 850 kr per person.

Logi och frukost kan erbjudas till era gäster.

Festpaket på Dufweholms Herrgård

Paketet innehåller:

 • Blomsterdekoration i matsalen
 • Tre sorters snittar med 1 glas Champagne
 • Förrätt med 1 glas vin
 • Varmrätt med 1 ½ glas vin
 • Dessert med 1 glas dessertvin
 • Kaffe och 3 cl avec
 • Vickning
 • Övernattning inkl. frukostbuffé

Pris 2 690 kr per person.

Kontakta oss för ytterligare information och för fler paketlösningar på vår herrgård i Sörmland.

Prisvärt erbjudande!

Boka “Festpaket på Dufweholms Herrgård” en lördag under vintermånaderna januari–april och kom redan på fredagen så bjuder vi på övernattningen till lördag.

Kontakta oss för mer info och bokning på 0150-754 00 eller info@dufweholm.se.

Erbjudandet gäller endast bokningar av “Festpaket på Dufweholms Herrgård”, under januari – april 2021.

Fest- och bröllopscatering från Dufweholms Herrgård

På Dufweholms Herrgård har vi stor erfarenhet av att leverera vällagad catering runt om i Sörmland. Behöver ni mat till bröllopet eller festen kan vi hjälpa er – vi jobbar för att uppfylla alla era önskemål, oavsett vilka de är. Ni kan beställa en hel cateringmeny, delar av den, välja om ni vill hämta maten själva eller få den levererad. Vi kan också ta hand om servering och disk.

Catering

Bekvämt boende för era gäster

För era fest- och bröllopsgäster erbjuder vi även möjligheten till bekvämt boende på Dufweholms Bed & Breakfast. Bara en kort promenad från herrgården hittar ni flera trevligt inredda rum i en separat villa med full utrustning. Kontakta oss på 0150–75400 för mer information.

Dufweholms Bed & Breakfast

Bröllopscateringmed Food truck

Vill ni bjuda era bröllopsgäster på en kunglig smakupplevelse? Hyr Svenska Kulturpärlors Food truck till ert bröllop. Slipp förberedelser och umgås istället med ert sällskap. En garanterat uppskattad måltid.

Boka food truck

Bröllop på herrgårdsbryggan

Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor