Konferens på Dufweholms Herrgård i Sörmland

På vår herrgård i Sörmland erbjuder vi en stor variation av färdiga konferenspaket åt våra gäster. Här kan ni med fördel kombinera ert företagsevent med en weekend och övernattning i våra mysiga hotellrum. Vi hjälper till att skräddarsy ett konferenspaket utifrån era önskemål.

Boka en värdefull konferens

Att hålla en konferens innebär så mycket mer än att bara mötas och prestera. Det handlar om att skapa en atmosfär där vacker omgivning, berikande aktiviteter och utsökt mat bidrar till en energigivande och inspirerande miljö.

 

Boka konferens

Unikt erbjudandeKickoff med kräftfiske

Ta chansen att boka Dufweholms unika aktivitet kräftfiske och låt konferensdeltagarna få prova på att agna burar och njuta av en smakfull kräftskiva i herrgårdsmiljö.

Läs mer

BRA TEAMKÄNSLA
på pärlorna

Vår nya aktivitet UPPDRAG DUFWEHOLM har blivit en populär konferensupplevelse på våra pärlor. Utmana varandra och sätt er samarbetsförmåga på prov så garanterar vi er en fartfylld och rolig konferensaktivitet för hela företaget.

BOKA UPPDRAG DUFWEHOLM

Djulö småskola Herrgårdens nyaste konferenslokaler

Under hösten 2017 flyttades Djulö småskola och bykstygan till Dufweholms Herrgård som ett ytterligare komplement till de historiska byggnader som samlas här på platsen. Nu är allting klart med nya konferens- och festlokaler samt nytt hotellrum i bykstugan.

Den stora skolan har två konferenslokaler Alma Jonsson salen och Lisa Littorin salen med tillhörande köksdel och den lilla bykstugan har blivit ett modernt och unikt inrett hotellrum. Två mycket välkomna tillskott till Dufweholms Herrgård.

Konferensaktiviteter till era företagsevent

Oavsett om ni söker en inspirerande plats med god mat för er kick-off, ett bra mötesrum eller en härlig After Work med tillgång till vår spa-avdelning hittar ni det hos oss på Dufweholms Herrgård. Vi strävar efter att ert företagsevent ska vara en minnesvärd upplevelse. Därför har vi tagit fram en härlig blandning av konferensaktiviteter för er att välja bland under ert besök hos oss. Här kan ni bland annat njuta av välgörande spabehandlingar eller prova på måleri och yoga. Vi hjälper er gärna och kan självklart anpassa våra konferensaktiviteter och lokaler utifrån era önskemål.

Konferensaktiviteter

Konferera i vacker miljö strax utanför Katrineholm

På Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm kan vi erbjuda er hotell och konferens i en vacker och avskild miljö. Här kan ni boka konferenslokaler som passar både stora och små sällskap. Oavsett om ni önskar en dagkonferens eller en längre konferens med övernattning över några inspirerande dagar, har vi erbjudanden för er.

I köket på Dufweholms Herrgård bjuds ni på menyer anpassade efter årstiderna med lokala råvaror från gårdarna runt Dufweholm. Med vårt läge nära Norrköping, Örebro, Nyköping och Vingåker är Dufweholms Herrgård den perfekta platsen för er herrgårdskonferens i Sörmland.

Boka konferens

Hybridmöten – kreativa konferenser på distans

På Dufweholms Herrgård kan vi erbjuda er hybridmöten i inspirerande miljö där alla deltagare vara med även, om man inte kan vara fysiskt på plats.

Läs mer

Prisvärda konferenserbjudanden på Dufweholms Herrgård

Oavsett om det är sommar, höst, vinter eller vår har vi på Dufweholms Herrgård en upplevelse att erbjuda till er konferens. Välkomna till vår natursköna miljö bredvid Duveholmssjön strax utanför Katrineholm för konferensupplevelser utöver det vanliga.

prisvärda erbjudanden

Konferenslokaler i Katrineholm

På Dufweholms Herrgård strax utanför Katrineholm kan ni boka konferenslokaler för stora och små sällskap. Här konfererar ni i en trivsam och effektiv konferensmiljö alldeles intill Duveholmssjön med vackra promenadstråk inpå knuten. Herrgården ligger dessutom avskilt, beläget på en ö och är därför också bra för säkerhetskonferenser.

Våra konferenslokaler
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor