Konferens på Dufweholms Herrgård i Sörmland

På vår herrgård i Sörmland erbjuder vi en stor variation av färdiga konferenspaket åt våra gäster. Här kan ni med fördel kombinera ert företagsevent med en weekend och övernattning i våra mysiga hotellrum. Om ni inte hittar något erbjudande som passar kan vi även skräddarsy ett konferenspaket utifrån era önskemål.

Prisvärda paket

Konferera i vacker miljö strax utanför Katrineholm

På Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm kan vi erbjuda er hotell och konferens i en vacker och avskild miljö. Här kan ni boka konferenslokaler som passar både stora och små sällskap oavsett om ni önskar dagkonferens eller en längre konferens över några inspirerande dagar med övernattning i vårt hotell.

Köket på Dufweholms Herrgård är inte bara ett konferenskök i mängden, här bjuds ni på menyer anpassade efter årstiderna och vad som finns tillgängligt på gårdarna runt Dufweholm. Med vårt läge nära Norrköping, Örebro, Nyköping och Vingåker är Dufweholms Herrgård den perfekta platsen för er herrgårdskonferens i Sörmland.

Boka konferens

Konferensaktiviteter till era företagsevent

Oavsett om ni söker en inspirerande plats med god mat för er kick-off, ett bra mötesrum eller en spa-avdelning med till er After Work hittar ni det hos oss på Dufweholms Herrgård. Vi strävar efter att ert företagsevent ska vara en minnesvärd upplevelse. Därför har vi tagit fram en härlig blandning av konferensaktiviteter för er att välja bland under ert besök hos oss, här kan ni bland annat njuta av välgörande spabehandlingar eller prova på måleri och yoga. Vi hjälper er gärna och kan självklart anpassa våra konferensaktiviteter och lokaler utifrån era önskemål.

Konferensaktiviteter

Prisvärda konferenserbjudanden på Dufweholms Herrgård

Oavsett om det är sommar, höst, vinter eller vår har vi på Dufweholms Herrgård en upplevelse att erbjuda till er konferens. Välkomna till vår natursköna miljö bredvid Duveholmssjön strax utanför Katrineholm för konferensupplevelser utöver det vanliga.

prisvärda erbjudanden

Djulö Skola

Under hösten 2017 flyttades Djulö lilla skola och tvättstuga till Dufweholms Herrgård som ett ytterligare komplement till de historiska byggnader som samlas här på platsen. Nu fortgår arbetet med att rusta upp de gamla byggnaderna. Vårt mål är att kunna erbjuda våra gäster fler lokaler av hög standard med en genuin historisk känsla.

Den stora skolan kommer att inrymma två konferenslokaler med tillhörande köksdel och den lilla tvättstugan kommer att bli ett modernt och unikt inrett hotellrum. Planen är att byggnaderna ska vara färdiga för användning under våren 2019. Två mycket välkomna tillskott till Dufweholms Herrgård.

Konferenslokaler i Katrineholm

På Dufweholms Herrgård strax utanför Katrineholm kan ni boka konferenslokaler för stora och små sällskap. Här konfererar ni i en trivsam och effektiv konferensmiljö alldeles intill Duveholmssjön och vackra promenadstråk. Herrgården ligger dessutom avskilt, beläget på en ö och är därför också bra för säkerhetskonferenser.

Våra konferenslokaler
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor