Restaurang i Katrineholm – Dufweholms Herrgård

På Dufweholms Herrgård står alltid den goda maten i centrum. Våra kockar arbetar med menyer utifrån dagens råvaror och med säsongens smaker. Hos oss kan du njuta av frukost, lunch, á la carte och afternoon tea.

ÖPPETTIDER 

FRUKOST

Måndag – fredag kl. 07.00 – 09.00.
Lördag – söndag kl. 08.00 – 10.00.

LUNCH

Måndag – lördag kl. 11.30 – 15.00

À LA CARTE

Måndag – fredag kl. 17.00 – 20.00

AFTERNOON TEA

Lördag kl. 14.00 – 16.00 alla datum

Vänligen boka bord via telefonnummer 0150-754 00.

Våra menyer

Se allt som händer på

Dufweholms Herrgård

Visa alla

En restaurang att längta tillbaka till – Dufweholms Herrgård

Eleonore Björk är hovmästare på Dufweholms Herrgård.

På vår restaurang är den främsta styrkan det personliga mötet och det säsongsbetonade utbudet av mat och dryck. På herrgården ska varje gäst känna sig hemma, oavsett om man kommer förbi på en kaffe, är med på sommarens Burgers & Quiz eller äter en exklusiv avsmakningsmeny.

”Det bästa med mitt jobb är människorna. Varje dag får man chansen att möta nya människor och kan inspirera eller låta sig inspireras av andra i varje nytt möte.”– Eleonore

Hemligheten bakom vår restaurangs goda kvalitet är erfarenhet, kommunikation och att vi lyssnar till gästers önskemål och synpunkter. Vi jobbar även med väl utvalda leverantörer som säkerställer råvaror både vad det gäller mat och dryck.

”Vi jobbar aktivt med säsongsmenyer för att kunna följa årstiderna och råvarorna. Personligen värdesätter jag arbetet med de lokala bönderna där vi får ta del av såväl protein som primörer.” – Eleonore

 

SMAKA PÅ SÖRMLAND

Få ut det mesta av herrgårdens matkonst under er middag. Med vårt erbjudande “Smaka på Sörmland” kan ni uppgradera er meny med tre extra rätter och njuta en stund till.

400 kr per person

Iögonfallande bordskonst

På Dufweholms Herrgård finns en salig blandning av samlarobjekt. Några av samlarobjekten våra gäster finner mest iögonfallande är bordskonsten – figurerna skapade av gammalt engelskt och amerikanskt matsilver. Konstnären bakom bestick-konstverken är Ivan Iser som med sitt fantastiska öga för form tar fram allehanda figurer som enkelt öppnar upp till diskussion vid matbordet.

De första av bestick-konstverken köptes av Svenska Kulturpärlors ägare Fredrik Åström och Johanna Battaroff på Cuba för cirka 15 år sedan. Därefter har de varit fram och tillbaka på Cuba och handlat i flera omgångar och nu finns det några hundra bordskonstverk att beskåda på pärlorna.

God och vällagad mat, fint upplägg och mycket att välja på. Bra service på personalen och ligger i en mycket trevlig miljö.

Marie S

Hämtat från Facebook

Jag hade en fantastisk dag tillsammans med min familj på Morsdag. En god lunch med kaffe och tårtbuffe som kronan på verket. Vänligt bemötande i en underbar miljö. Inte att förglömma den fina trädgården samt den sagolikt vackra pergolan helt översållad med vita klasar av den fantastiska Pärlbusken. Tusen tack för att ni finns.

Gun K

Hämtat från Facebook

Vällagad och jättegod mat. Trevlig personal. Vacker omgivning. Gemytlig och rogivande inredning. Hit vill jag komma tillbaka och eventuellt övernatta.

Henrik S

Hämtat från Facebook

Fantastisk miljö och mat! En matsal som väl motsvarar det gamla i Herrgården. Målningar av de äldre ägarna. Utmärkt dukning. Fantastisk välsmakande 3 rätters meny. Vacker omgivning. Hade jag bott i området hade det blivit många besök.

Centh L

Hämtat från TripAdvisor

Välsmakande mat i trevlig miljö. Tänk att få äta en god middag i härlig herrgårdsmiljö. Det är vad du kommer att uppleva när du besöker Duveholmsherrgård. Vi beställde 2st ryggbiff med säsongens primörer. Bra kött som var utmärkt tillagat med en underbar sås till. Inte så billigt men väl värt pengarna.

Magnus N

Hämtat från TripAdvisor

En fantastisk miljö både ute och inne. Här känner man sig som man kommer hem till några gamla bekanta, mysig miljö med välkomnande personal. Dessutom var personalen kunnig även om annat än maten och när vi visade intresse för vad som fanns i husen bredvid så visst fick vi hjälp att titta in bland samlingarna där. Nu längtar jag till sommaren när man kan sitta ute och njuta av omgivningarna.

Boholger

Hämtat från TripAdvisor

Ge bort ett presentkort med en smakupplevelse

Ge bort en uppskattad present – en smakupplevelse på Dufweholms Herrgård. Vällagad och genuin matlagning är något alla borde få ta del av, köp ett presentkort och fyll det med ett smakfullt besök på herrgården. Ge bort en Afternoon Tea eller en 3-rätters middag – valet är ert. Ni kan också lägga till en personlig bild på presentkortet om ni önskar.

Gör någon glad

Vi är kontantfria

På Dufweholms Herrgård är vi kontantfria och tar emot betalningar via kort.

Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor