Konferenslokaler på Dufweholms Herrgård i Sörmland

På Dufweholms Herrgård strax utanför Katrineholm i vackra Sörmland erbjuder vi hotell, restaurang och konferens i en unik, avskild miljö. Dufweholm är ett klassisk och romantiskt Herrgårdshotell med anor från tidigt 1400-tal. Här har allt varsamt renoverats för att behålla sin historiska charm men samtidigt leva upp till dagens standard. Det sprider sig ett lugn över ön som Herrgården ligger på, där tid för reflektion och inspiration kommer till sin rätt. En plats att längta tillbaka till.

På Dufweholm finns det fem konferenslokaler med plats för upp till 50 personer.
Under hösten 2017 flyttades den historiska byggnaden – Djulö småskola till Dufweholm och står nu redo för att fortsätta verka till nya möten och ny kunskap. Ett mycket välkommet tillskott för Dufweholms Herrgård.
Här kan ni boka unika Konferensrum under namnen Lisa Littorin salen och Alma Jonsson sal.
Sedan tidigare finns även Brosidan, Sjösidan och Kristina. Alla belägna i vacker miljö med trädgården och Dufweholms sjön precis intill.

Norrköping, Finspång, Örebro och Linköping är några av Dufweholms Herrgårds närliggande städer, inom en timmes bilfärd når ni även Nyköping där ni också hittar Skavsta flygplats. Här nedan kan ni läsa mer om de konferenslokaler vi erbjuder. Välkomna med er bokningsförfrågan, vi hjälper er gärna.

Visa lokaler

Mötesutrustning och teknik

Konferenslokalerna på Dufweholms Herrgård har all mötesutrustning och teknik som kan behövas. Skicka gärna en önskelista så hjälper vi er att se till att lokalerna är utrustade som ni önskar när ni kommer till herrgården. 

Utrustning mot kostnadstillägg:

  • PA – förstärkt ljudanläggning
  • Scen
  • Videokonferens

Djulö småskola Herrgårdens nyaste konferenslokaler

Under hösten 2017 flyttades Djulö småskola och bykstygan till Dufweholms Herrgård som ett ytterligare komplement till de historiska byggnader som samlas här på platsen. Nu är allting klart med nya konferens- och festlokaler samt nytt hotellrum i bykstugan.

Den stora skolan har två konferenslokaler Alma Jonsson salen och Lisa Littorin salen med tillhörande köksdel och den lilla bykstugan har blivit ett modernt och unikt inrett hotellrum. Två mycket välkomna tillskott till Dufweholms Herrgård.

Våra konferenslokaler

Alma Jonsson salen

Upp till 8 personer Konferera avskilt i lugn och ro i vår konferenslokal Alma Jonsson salen som ligger i Djulö småskola intill Dufweholmssjön.
Läs mer

Brosidan

Upp till 20 personer Konferera avskilt i lugn och ro i vår konferenslokal Brosidan som ligger i Sjövillan intill Dufweholmssjön.
Läs mer

Kristina

Upp till 50 personer Boka konferens i lokalen Kristina, en av våra större konferenslokaler.
Läs mer

Lisa Littorin salen

Upp till 30 personer Konferera avskilt i lugn och ro i vår konferenslokal Lisa Littorin salen som ligger i Djulö småskola intill Dufweholmssjön.
Läs mer

Sjösidan

Upp till 12 personer Konferera avskilt i lugn och ro i vår konferenslokal Sjösidan som ligger i Sjövillan intill Dufweholmssjön.
Läs mer
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor