Konferenslokaler på Dufweholms Herrgård i Sörmland

Våra konferenslokaler är vackert belägna på Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm i Sörmland. Här finns små, fina grupprum och ett större välutrustat konferensrum under säteri-taket i Flygeln, allt i unik herrgårdsmiljö. Vi har stor erfarenhet av att leverera god service till våra gäster och har även hållit flera säkerhetskonferenser vilket passar utmärkt då herrgården ligger avskilt på en ö.

Norrköping, Finspång, Örebro och Linköping är några av Dufweholms Herrgårds närliggande städer, inom en timmes bilfärd når ni även Nyköping där ni också hittar Skavsta flygplats. Här nedan kan ni läsa mer om de konferenslokaler vi erbjuder. Välkomna med er bokningsförfrågan, vi hjälper er gärna.

Visa lokaler

Mötesutrustning och teknik

Konferenslokalerna på Dufweholms Herrgård har all mötesutrustning och teknik som kan behövas. Skicka gärna en önskelista så hjälper vi er att se till att lokalerna är utrustade som ni önskar när ni kommer till herrgården. 

Utrustning mot kostnadstillägg:

  • PA – förstärkt ljudanläggning
  • Scen
  • Videokonferens

Djulö småskola Herrgårdens nyaste konferenslokaler

Under hösten 2017 flyttades Djulö småskola och bykstygan till Dufweholms Herrgård som ett ytterligare komplement till de historiska byggnader som samlas här på platsen. Nu är allting klart med nya konferens- och festlokaler samt nytt hotellrum i bykstugan.

Den stora skolan har två konferenslokaler Alma Jonsson salen och Lisa Littorin salen med tillhörande köksdel och den lilla bykstugan har blivit ett modernt och unikt inrett hotellrum. Två mycket välkomna tillskott till Dufweholms Herrgård.

Våra konferenslokaler

Alma Jonsson salen

Upp till 8 personer Konferera avskilt i lugn och ro i vår konferenslokal Alma Jonsson salen som ligger i Djulö småskola intill Dufweholmssjön.
Läs mer

Brosidan

Upp till 20 personer Konferera avskilt i lugn och ro i vår konferenslokal Brosidan som ligger i Sjövillan intill Dufweholmssjön.
Läs mer

Kristina

Upp till 50 personer Boka konferens i lokalen Kristina, en av våra större konferenslokaler.
Läs mer

Lisa Littorin salen

Upp till 30 personer Konferera avskilt i lugn och ro i vår konferenslokal Lisa Littorin salen som ligger i Djulö småskola intill Dufweholmssjön.
Läs mer

Sjösidan

Upp till 14 personer Konferera avskilt i lugn och ro i vår konferenslokal Sjösidan som ligger i Sjövillan intill Dufweholmssjön.
Läs mer
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor