Konferenslokaler på Dufweholms Herrgård i Sörmland

Våra konferenslokaler är vackert belägna på Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm i Sörmland. Här finns små, fina grupprum och ett större välutrustat konferensrum under säteri-taket i Flygeln, allt i unik herrgårdsmiljö. Vi har stor erfarenhet av att leverera god service till våra gäster och har även hållit flera säkerhetskonferenser vilket passar utmärkt då herrgården ligger avskilt på en ö.

Norrköping, Finspång, Örebro och Linköping är några av Dufweholms Herrgårds närliggande städer, inom en timmes bilfärd når ni även Nyköping där ni också hittar Skavsta flygplats. Här nedan kan ni läsa mer om de konferenslokaler vi erbjuder. Välkomna med er bokningsförfrågan, vi hjälper er gärna.

Visa lokaler

Mötesutrustning och teknik

Konferenslokalerna på Dufweholms Herrgård har all mötesutrustning och teknik som kan behövas. Skicka gärna en önskelista så hjälper vi er att se till att lokalerna är utrustade som ni önskar när ni kommer till herrgården. 

Utrustning mot kostnadstillägg:

  • PA – förstärkt ljudanläggning
  • Scen
  • Videokonferens

Våra konferenslokaler

Brosidan – Sjövillan

Upp till 20 personer Konferera avskilt i lugn och ro i vår konferenslokal Brosidan som ligger i Sjövillan intill Dufweholmssjön.
Läs mer

Kristina

Upp till 50 personer Boka konferens i lokalen Kristina, en av våra större konferenslokaler.
Läs mer

Sjösidan – Sjövillan

Upp till 14 personer Konferera avskilt i lugn och ro i vår konferenslokal Sjösidan som ligger i Sjövillan intill Dufweholmssjön.
Läs mer
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor