FAQ – Konferens på Dufweholms Herrgård

Här har vi samlat vanliga frågor och svar från våra konferensgäster. Vi strävar efter att göra er konferens hos oss till en inspirerande och lärorik vistelse.

Wi-Fi

På Dufweholms Herrgård har ni fri tillgång till trådlöst nätverk.

In- & utcheckning

Incheckning sker från kl. 15.00. Vid avresa ber vi dig som konferensgäst att lämna rummet senast kl. 10.00. Önskar du behålla rummet längre ber vi dig kontakta receptionen för mer information.

Specialkost

Om ni önskar specialkost till er konferens ska det föranmälas i så god tid som möjligt. Vi gör alltid vårt yttersta för att tillgodose era behov. Anmäl er specialkost via 0150–754 00 alternativt info@dufweholm.se.

Spabehandlingar

Vi erbjuder spabehandlingar i vår relax Rosenbadet. Önskar ni en behandling rekommenderar vi att ni hör av er med er förfrågan i god tid innan ert besök. Ni kan boka era spabehandlingar via 0150–754 00 alternativt info@dufweholm.se.

Träningsmöjligheter

Dufweholms Herrgård ligger vackert invid Duveholmssjön. Runt sjön sträcker sig en cirka 2,5 km lång promenadslinga vilken är populär för både Katrineholmsbor och besökare.

Parkering

Ni hittar vår egna parkering i direkt anslutning till herrgården.

Laddning av elbilar

En del i vårt miljöarbete på herrgården är att även erbjuda laddstolpar till elbilar. Här finns därför 1 Tesla-laddstolpe och 1 universal-laddstolpe typ 2.

Vi är kontantfria

På Dufweholms Herrgård är vi kontantfria och tar emot betalningar via kort.

Hitta hit

Stockholm – Katrineholm (64 minuter)

LAT 58.97088, LONG 16.19363

Innan, under och efter er konferens på Dufweholms Herrgård

Er konferens hos oss på Dufweholms Herrgård ska vara inspirerande och bidra till bättre gemenskap, förtroende och kommunikation. På vår historiska herrgård i Sörmland väcks era idéer och funderingar i en inspirerande miljö. Att ni har kul är självklart en viktig del och därför har vi ett välfyllt aktivitetsutbud som gynnar er och ert företag. Här nedan har vi samlat bra och viktiga saker att tänka på oavsett storlek på ert möte!

Läs mer

Innan konferensen

Planera konferensen i god tid för att hinna förbereda er själva och upplägget. Skriv ned de övergripande målen och syftet med konferensen. Därefter kan ni börja fundera kring aktiviteter och upplevelser, lokal och plats, mat och dryck, presentationsteknik och upplägg som passar just er konferens. För att få en tydligare bild över hur ni ska lägga upp föredrag och dylikt är det bra att utgå från målgruppen och deras preferenser. Fundera ut vad deltagarna kan tänkas vilja få ut av konferensen och med vilka medel ni kan göra dem engagerade.

Läs mer

Under konferensen

Se till att alla är engagerade i konferensen och i gemensamma aktiviteter. Gemenskapen mellan deltagarna bidrar till bättre samarbete, stämning och inställning inom gruppen. Vi kan erbjuda konferensaktiviteter som passar er grupp och anpassa innehållet efter syftet. Se till att möta konferensdeltagarnas frågor och funderingar under konferensen. Var noga med att anteckna frågor som ni inte kan svara på direkt och återkoppla vid ett senare tillfälle.

Läs mer

Efter konferensen

Det är alltid bra att följa upp hur deltagarna upplevde konferensen. Med hjälp av inkommen feedback kan ni utveckla och förbättra upplägget av kommande konferenser och möten. Var lyhörda, det är viktigt att alla får yttra sig och att ni vid kommande konferenser visar att ni tagit till er av deltagarnas åsikter. Det väcker deltagarnas intresse och ger dem en möjlighet att påverka.

Konferenslokaler på Dufweholms Herrgård

På Dufweholms Herrgård har vi lokaler för både stora och små sällskap med passande god mat och dryck. Självklart finns det ett flertal inspirerande och avkopplande aktiviteter och vackra omgivningar till ert förfogande.

Läs mer

Checklista för konferensen

Här har vi sammanfattat de viktigaste sakerna att ha i åtanke innan, under och efter konferensen. Använd detta som checklista och riktlinje för er konferens. Lycka till!

Innan konferensen

 • Planera konferensen i god tid
 • Skapa ett genomarbetat upplägg
 • Förbered er själva och deltagarna
 • Upprätta syfte och mål
 • Välj inspirerande aktiviteter
 • Skapa ett engagerande föredrag

Under konferensen

 • Var engagerade och engagera deltagarna
 • Håll föredraget på ett intressant vis
 • Delta på aktiviteter
 • Anteckna frågor som ni inte kan besvara på plats

Efter konferensen

 • Följ upp vad deltagarna tyckte om konferensen
 • Var lyhörda och låt deltagarna få möjligheten att påverka
 • Utveckla och förbättra upplägget till nästa gång
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor