FAQ – Konferens på Dufweholms Herrgård

Här har vi samlat vanliga frågor och svar från våra konferensgäster. Vi strävar efter att göra er konferens hos oss till en inspirerande och lärorik vistelse.

Wi-Fi

På Dufweholms Herrgård har ni fri tillgång till trådlöst nätverk.

In- & utcheckning

Incheckning sker från kl. 15.00. Vid avresa ber vi dig som konferensgäst att lämna rummet senast kl. 10.00. Önskar du behålla rummet längre ber vi dig kontakta receptionen för mer information.

Specialkost

Om ni önskar specialkost till er konferens ska det föranmälas i så god tid som möjligt. Vi gör alltid vårt yttersta för att tillgodose era behov. Anmäl er specialkost via 0150–754 00 alternativt info@dufweholm.se.

Hybridkonferens

Med den senaste tekniken anordnar vi en förstklassig videokonferens där alla kan synas och höras utan att behöva vara fysiskt på plats.

Läs mer här >>

Spabehandlingar

Vi erbjuder spabehandlingar i vår relax Rosenbadet. Önskar ni en behandling rekommenderar vi att ni hör av er med er förfrågan i god tid innan ert besök. Ni kan boka era spabehandlingar via 0150–754 00 alternativt info@dufweholm.se.

Träningsmöjligheter

Dufweholms Herrgård ligger vackert invid Duveholmssjön. Runt sjön sträcker sig en cirka 2,5 km lång promenadslinga vilken är populär för både Katrineholmsbor och besökare.

Parkering

Ni hittar vår egna parkering i direkt anslutning till herrgården.

Laddning av elbilar

En del i vårt miljöarbete på herrgården är att även erbjuda laddstolpar till elbilar. Här finns därför 1 Tesla-laddstolpe och 1 universal-laddstolpe typ 2.

En laddning kostar 200 kr (max 8 timmar/laddning). Betalning sker i receptionen.

Vi är kontantfria

På Dufweholms Herrgård är vi kontantfria och tar emot betalningar via kort.

Hitta hit

Stockholm – Katrineholm (64 minuter)

LAT 58.97088, LONG 16.19363

Innan, under och efter er konferens på Dufweholms Herrgård

Er konferens hos oss på Dufweholms Herrgård ska vara inspirerande och bidra till bättre gemenskap, förtroende och kommunikation. På vår historiska herrgård i Sörmland väcks era idéer och funderingar i en inspirerande miljö. Att ni har kul är självklart en viktig del och därför har vi ett välfyllt aktivitetsutbud som gynnar er och ert företag. Här nedan har vi samlat bra och viktiga saker att tänka på oavsett storlek på ert möte!

Läs guiden
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor