Spa i Katrineholm på Dufweholms Herrgård

Upplev Dufweholms Herrgård, ett vackert hotell med spa, strax utanför Katrineholm i Sörmland. Herrgårdens spa Rosenbadet är vackert beläget intill Duveholmssjön cirka en timmes bilfärd från bland annat Örebro och Linköping.

Här kan ni koppla av med ett dagspa i stämningsfull miljö och njuta av såväl dryck och tilltugg samt den vackra utsikten. Hos oss kan ni boka en spaweekend för att sätta guldkant på tillvaron. Boka även avslappnande spabehandlingar som massage och kurbad för extra lyx. I Rosenbadet finns en stor gemensam traditionell bastu med sjöutsikt, relaxavdelning och innebad. På terassen mot sjön finns även utebad. Ta gärna ett dopp i sjön eller boka badtunnan som finns uppvärmd vid förfrågan.

Vänligen observera att åldersgränsen för besökande till vårt spa är 12 år.

Alla besök behöver förbokas. Vänligen boka via 0150-754 00 eller info@dufweholm.se.

Spaerbjudanden på Dufweholms Herrgård

Nedan hittar ni Dufweholms Herrgårds bästa spapaket. Boka en kväll i vårt spa med god mat och dryck i goda vänners sällskap.

Erbjudanden i Katrineholm

Godmorgon Spa

Tisdag – lördag

Är det dags att få in nya härliga rutiner i vardagen, eller har du bara lite extra tid över på morgnarna? Då har vi ett spaerbjudande som hjälper dig att börja dagen på allra bästa sätt – Tips! Tag med mor på en värdfull morgon.

Boka spamorgon

Herrgårdsspa
med lunch

Måndag – lördag

Unna dig en rofylld och harmonisk dag i Rosenbadet. Låt oss bjuda in till spa och lunch på herrgården för en härlig stund mitt i veckan.

Pris: 545 kr per person.

Boka herrgårdsspa

Walk & Spa på Herrgården

Motion & avkoppling

Med vårt Walk & Spa-paket får ni vandra längs Sörmlandsleden under dagen för att sedan koppla av i vårt spa Rosenbadet. Till kvällen serveras en välsmakande 2-rätters middag.

Pris från 2 410 kr för 1 person i delat dubbelrum

Kom och njut!

En kväll i
Herrgårdens Spa

Måndag – lördag

Herrgårdens härliga cesarsallad. Till det serveras ett glas vin eller en starköl alt. glas alkoholfritt.

Måndag – lördag, entré från kl. 18.00


Pris: 645 kr per person

Härlig spakväll!

Entré till Spa

Koppla av

Entré till vårt spa med relaxpool inomhus & utomhus samt traditionell bastu. Frukt, nötter och grönt te dukas fram och du får låna badrock, tofflor och handduk.
Öppet måndag-lördag kl. 10.00-22.00

 Boende gäster: 295 kr per person

Externa gäster: från 375 kr per person

Boka dagspa

Herrgårdsspamed lunch

Unna dig en rofylld och harmonisk dag i Rosenbadet. Låt oss bjuda in till spa och lunch på herrgården för en härlig stund mitt i veckan.

Boka en skön spadag

Spaweekendpå herrgård i Sörmland

Välkomna att boka en spaweekend på Dufweholms Herrgård, övernatta skönt i våra mysigt inredda hotellrum och njut av spabehandlingar och god mat och dryck från vårt välrenommerade kök. Ta med vännerna till herrgården för en avkopplande spaweekend med badtunna i naturskön miljö. Eller en romantisk weekend för två med varsitt glas champagne i anslutning till en duo-behandling. Kontakta oss med era önskemål, vi hjälper er gärna!

Walk & Spa

Från 2 410 kr per gäst & natt
Läs mer

Spaweekend

Från 2 450 kr per gäst & natt
Läs mer

Relaxpool i rosenbadet

Utomhuspool på vårt spa

Koppla av i badkaret och blicka ut mot Dufweholmssjön

Bastu Bad

Rosenbadet Spa

Koppla av i bastun

Njut av lugnet i vår inomhuspool

Trädgården och sjön utanför Rosenbadet

Koppla av i spat

vy från spa

Egen Badbrygga Med Spa

Njut av Rosenbadets spa

Relaxpool Utomhus

Utsikt över Dufweholmssjön, kanske ett dopp i sjön?

Spabehandlingar på Dufweholms Herrgård

I herrgårdens spa Rosenbadet finns behandlingsrum där ni kan njuta av välgörande massage och andra lyxiga spabehandlingar. Rosenbadets stora utbud av spabehandlingar med allt ifrån korta behandlingar på 20 minuter till långa avkopplande behandlingar på 2,5 timmar gör att det finns något för alla. Spa-avdelningen ligger i anslutning till herrgården i den ursprungliga kuskbostaden. Huset har anor från 1600-talet och har tidigare gått under namnen Kuskflygeln och Lilla Villan.

Unna dig en spabehandling

Exklusiva spa- och behandlingsprodukter

På Rosenbadet arbetar vi med noga utvalda produkter för att ge er bästa möjliga vård av ansikte och kropp. Bland våra spabehandlingar finner ni bland annat vår klassiska massage, spamassage och avslappningsmassage som är avstressande, mjuk och lugnande. Välkommen att kontakta oss för mer information om hur ni kan finna inre avslappning på vårt spa i Sörmland.

En film från Rosenbadet

Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor