Spa i Katrineholm på Dufweholms Herrgård

Upplev Dufweholms Herrgård, ett vackert hotell med spa, strax utanför Katrineholm i Sörmland. Herrgårdens spa Rosenbadet är vackert beläget intill Duveholmssjön cirka en timmes bilfärd från bland annat Örebro och Linköping.

Här kan ni koppla av med ett dagspa i stämningsfull miljö och njuta av såväl dryck och tilltugg samt den vackra utsikten. Hos oss kan ni boka en spaweekend eller spavistelse för att sätta guldkant på tillvaron. Boka även avslappnande spabehandlingar som massage och kurbad för extra lyx. I Rosenbadet finns en stor gemensam traditionell bastu med sjöutsikt, relaxavdelning och innebad. På terassen mot sjön finns även utebad. Ta gärna ett dopp i sjön eller boka badtunnan som finns uppvärmd vid förfrågan.

Vänligen observera att åldersgränsen för besökande till vårt spa är 12 år.

Alla besök behöver förbokas. Vänligen boka via 0150-754 00 eller info@dufweholm.se.

Winter Spamed lunch

Unna dig en mysig vinterdag och kom till Rosenbadet för en värmande stund i lugn och harmoni. Låt oss bjuda in till spa och lunch på herrgården för en härlig stund mitt i veckan.

Winter Spa med lunch på Herrgården

Spaerbjudanden på Dufweholms Herrgård

Nedan hittar ni Dufweholms Herrgårds bästa spapaket. Boka en kväll i vårt spa med god mat och dryck i goda vänners sällskap.

Erbjudanden i Katrineholm

Winter Spa med lunch
på Herrgården

Måndag – fredag

Unna dig en mysig vinterdag och kom till Rosenbadet för en rofylld stund med lugn och harmoni. Låt oss bjuda in till spa och lunch på herrgården för en härlig stund mitt i veckan.

Pris: 475 kr per person.

SKÖN SPADAG!

En kväll i
Herrgårdens Spa

Måndag – lördag

Varmrökt lax, sallad, pressgurka, aioli, krutonger, picklad lök och kokt potatis. Till det serveras ett glas vin eller en starköl alt. glas alkoholfritt.Måndag – lördag, entré från kl. 18.00


Pris: 595 kr

Härlig spakväll!

Entré till Spa

Koppla av

Entré till vårt spa med relaxpool inomhus & utomhus samt traditionell bastu. Frukt, nötter och grönt te dukas fram och du får låna badrock, tofflor och handduk. 

Öppet måndag-lördag kl. 10.00-22.00


Boende gäster: 295 kr
 per person

Externa gäster: från 375 kr per person

Boka dagspa

Walk & Spa på Herrgården

Motion & avkoppling

Med vårt Walk & Spa-paket får ni vandra längs Sörmlandsleden under dagen för att sedan koppla av i vårt spa Rosenbadet. Till kvällen serveras en välsmakande 2-rätters middag.

Pris från 4 380 kr för 2 personer i standardrum.

Kom och njut!

Spaweekendpå herrgård i Sörmland

Välkomna att boka en spaweekend på Dufweholms Herrgård, övernatta skönt i våra mysigt inredda hotellrum och njut av spabehandlingar och god mat och dryck från vårt välrenommerade kök. Ta med vännerna till herrgården för en avkopplande spaweekend med badtunna i naturskön miljö. Eller en romantisk weekend för två med varsitt glas champagne i anslutning till en duo-behandling. Kontakta oss med era önskemål, vi hjälper er gärna!

Spaweekend

Från 4 460 kr för 2 personer i standardrum
Läs mer

Walk & Spa

Från 4 380 kr för 2 personer i standardrum
Läs mer

Relaxpool i rosenbadet

Koppla av i badkaret och blicka ut mot Dufweholmssjön

Rosenbadet Spa

Koppla av i bastun

Njut av lugnet i vår inomhuspool

Trädgården och sjön utanför Rosenbadet

vy från spa

Egen Badbrygga Med Spa

Njut av Rosenbadets spa

Spabehandlingar på Dufweholms Herrgård

I herrgårdens spa Rosenbadet finns behandlingsrum där ni kan njuta av välgörande massage och andra lyxiga spabehandlingar. Rosenbadets stora utbud av spabehandlingar med allt ifrån korta behandlingar på 20 minuter till långa avkopplande behandlingar på 2,5 timmar gör att det finns något för alla. Spa-avdelningen ligger i anslutning till herrgården i den ursprungliga kuskbostaden. Huset har anor från 1600-talet och har tidigare gått under namnen Kuskflygeln och Lilla Villan.

Unna dig en spabehandling

Exklusiva spa- och behandlingsprodukter

På Rosenbadet arbetar vi med noga utvalda produkter för att ge er bästa möjliga vård av ansikte och kropp. Bland våra spabehandlingar finner ni bland annat vår klassiska massage, spamassage och avslappningsmassage som är avstressande, mjuk och lugnande. Välkommen att kontakta oss för mer information om hur ni kan finna inre avslappning på vårt spa i Sörmland.

En film från Rosenbadet

Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor