Spa i Katrineholm på Dufweholms Herrgård

Upplev Dufweholms Herrgård, ett vackert hotell med spa, strax utanför Katrineholm i Sörmland. Herrgårdens spa Rosenbadet är vackert beläget intill Duveholmssjön cirka en timmes bilfärd från bland annat Örebro och Linköping.

Här kan ni koppla av med ett dagspa i stämningsfull miljö och njuta av såväl dryck och tilltugg samt den vackra utsikten. Hos oss kan ni boka en spaweekend eller spavistelse för att sätta guldkant på tillvaron. Boka även avslappnande spabehandlingar som massage och kurbad för extra lyx. I Rosenbadet finns en stor gemensam traditionell bastu med sjöutsikt, relaxavdelning och innebad. På terassen mot sjön finns även utebad. Ta gärna ett dopp i sjön eller boka badtunnan som finns uppvärmd vid förfrågan.

Vänligen observera att åldersgränsen för besökande till vårt spa är 12 år.

Alla besök behöver förbokas. Vänligen boka via 0150-754 00 eller info@dufweholm.se.

HerrgårdensSpaupplevelser

Boka en härlig upplevelse i vårt spa Rosenbadet. Koppla av i stämningsfull miljö och njut av dryck, tilltugg och avslappnande spabehandlingar.

Mer om våra spaupplevelser

Spaerbjudanden på Dufweholms Herrgård

Nedan hittar ni Dufweholms Herrgårds bästa spapaket. Boka en kväll i vårt spa med god mat och dryck i goda vänners sällskap.

Helkväll i herrgårdens spa

Räksallad, hembakat bröd, dressing, ett glas vin eller
 en starköl alt. ett glas alkoholfritt.


Måndag – lördag
Pris: 495 kr. (Entré från 18.00)

Njutbar spakväll!

Dagspa

Tillgång till vårt spa med relaxpool inomhus & utomhus samt traditionell bastu. Frukt, nötter och grönt te dukas fram och du får låna badrock, tofflor och handduk. 


Boende: 250 kr
​
Externa gäster:325 kr

Spadag på herrgården!

Spaweekendpå herrgård i Sörmland

Välkomna att boka en spaweekend på Dufweholms Herrgård, övernatta skönt i våra mysigt inredda hotellrum och njut av spabehandlingar och god mat och dryck från vårt välrenommerade kök. Ta med vännerna till herrgården för en avkopplande spaweekend med badtunna i naturskön miljö. Eller en romantisk weekend för två med varsitt glas champagne i anslutning till en duo-behandling. Kontakta oss med era önskemål, vi hjälper er gärna!

Walk & Spa

Fr. 3 740 kr ​för 2 personer i dubbelrum
Läs mer

Spaweekend

Fr. 4 790 kr ​för 2 personer i dubbelrum
Läs mer

Relaxpool i rosenbadet

Koppla av i badkaret och blicka ut mot Dufweholmssjön

Rosenbadet Spa

Relaxpoolen utomhus

Koppla av i bastun

Njut av lugnet i vår inomhuspool

Trädgården och sjön utanför Rosenbadet

vy från spa

Egen Badbrygga Med Spa

Njut av Rosenbadets spa

Spabehandlingar på Dufweholms Herrgård

I herrgårdens spa Rosenbadet finns behandlingsrum där ni kan njuta av välgörande massage och andra lyxiga spabehandlingar. Rosenbadets stora utbud av spabehandlingar med allt ifrån korta behandlingar på 20 minuter till långa avkopplande behandlingar på 2,5 timmar gör att det finns något för alla. Spa-avdelningen ligger i anslutning till herrgården i den ursprungliga kuskbostaden. Huset har anor från 1600-talet och har tidigare gått under namnen Kuskflygeln och Lilla Villan.

Unna dig en spabehandling

Exklusiva spa- och behandlingsprodukter

På Rosenbadet arbetar vi med noga utvalda produkter för att ge er bästa möjliga vård av ansikte och kropp. Bland våra spabehandlingar finner ni bland annat vår klassiska massage, spamassage och avslappningsmassage som är avstressande, mjuk och lugnande. Välkommen att kontakta oss för mer information om hur ni kan finna inre avslappning på vårt spa i Sörmland.

En film från Rosenbadet

Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor