Spa i Katrineholm på Dufweholms Herrgård

Upplev Dufweholms Herrgård, ett vackert hotell med spa, strax utanför Katrineholm i Sörmland. Herrgårdens spa Rosenbadet är vackert beläget intill Duveholmssjön cirka en timmes bilfärd från bland annat Örebro och Linköping.

Här kan ni koppla av över dagen med ett dagspa och njuta av såväl dryck och tilltugg som utsikten och den behagliga stämningen eller boka en spaweekend eller spavistelse på herrgården där ni har gott om tid för avslappnande spabehandlingar som massage och kurbad. I Rosenbadet finns även en stor gemensam traditionell bastu med sjöutsikt, relaxavdelning och innebad. På terassen mot sjön finns även utebad. Ta gärna ett dopp i sjön eller boka badtunnan som finns uppvärmd vid förfrågan.

Vänligen observera att åldersgränsen för besökande till vårt spa är 12 år.
Vi reserverar oss för eventuella ändringar i öppettiderna om Rosenbadet är abonnerat. Kontakta gärna vår bokning innan ert besök på 0150-754 00 eller info@dufweholm.se.

Måndag–lördag 9.00–22.00 • Söndag 9.00-15.00.

Rosenbadet är beläget intill vattnet

Koppla av i bastun

Koppla av i badkaret och blicka ut mot Dufweholmssjön

Njut av lugnet i vår inomhuspool

Trädgården och sjön utanför Rosenbadet

Ta ett uppfriskande dopp i vår utomhuspool

Spaerbjudanden på Dufweholms Herrgård

Nedan hittar ni Dufweholms Herrgårds bästa spapaket. Bland herrgårdens erbjudanden hittar ni bland annat vårt Good Morning Spa där ni startar dagen på bästa sätt. Eller varför inte boka en helkväll i vårt spa med god mat och dryck i goda vänners sällskap.

Boka ditt spaerbjudande på 0150-754 00.

Good morning spa

Starta dagen med frukostbuffé på herrgården och njut sedan i vårt spa. Badentré ingår.

Måndag – söndag • 425 kr

Dagspa med spa-ritual

Necessär med produkter från Kerstin Florian med bl.a. body scrub, ansiktsmask och fotcrème.


Söndag – torsdag • 450 kr
Fredag – lördag • 495 kr

Afternoon spa

Koppla av i vårt spa på lördagar mellan kl. 11.00-14.00
 och avnjut sedan ett gott Afternoon Tea i herrgårdens salonger.


Lördagar • 495 kr

Helkväll i vårt spa

Räksallad, hembakat bröd, dressing, ett glas vin eller
 en starköl alt. ett glas alkoholfritt.


Söndag – torsdag
Pris: 495 kr

Fredag – lördag
Pris: 595 kr

Dagspa

Tillgång till Rosenbadet med relaxpool inomhus & utomhus samt traditionell bastu. Frukt, nötter och grönt te dukas fram på buffé. Lån av badrock, tofflor och handduk. 


Boende: 250 kr
​
Externa gäster fre-lör: 325 kr

​Externa gäster sön-tors: 275 kr

Spabehandlingar på Dufweholms Herrgård

I herrgårdens spa Rosenbadet finns behandlingsrum där ni kan njuta av välgörande massage och andra lyxiga spabehandlingar. Rosenbadets stora utbud av spabehandlingar med allt ifrån korta behandlingar på 20 minuter till långa avkopplande behandlingar på 2,5 timmar gör att det finns något för alla. Spa-avdelningen ligger i anslutning till herrgården i den ursprungliga kuskbostaden. Huset har anor från 1600-talet och har tidigare gått under namnen Kuskflygeln och Lilla Villan.

Unna dig en spabehandling

Exklusiva spa- och behandlingsprodukter

På Rosenbadet arbetar vi med produkter från Kerstin Florian. Dessa produkter är speciellt utvalda för att erbjuda er bästa möjliga vård av ansikte och kropp. Bland våra spabehandlingar där produkterna används hittar ni bland annat vår klassiska massage som ger er en djupgående behandling som mjukar upp ömma och spända muskler och för er som söker en rogivande massage som är avstressande, mjuk och lugnande finns spamassage och avslappningsmassage. Välkommen att kontakta oss för mer information om hur ni kan finna inre avslappning på vårt spa i Sörmland.

En film från Rosenbadet

Spaweekend på sörmländsk herrgård

Välkomna att boka en spaweekend på Dufweholms Herrgård, övernatta skönt i våra mysigt inredda hotellrum och njut av spabehandlingar och god mat och dryck från vårt välrenommerade kök. Ta med vännerna till herrgården för en avkopplande spaweekend med badtunna i naturskön miljö. Eller en romantisk weekend för två med varsitt glas champagne i anslutning till en duo-behandling. Kontakta oss med era önskemål, vi hjälper er gärna!

Weekendpaket
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor