Konferensaktiviteter på Dufweholms Herrgård i Sörmland

Vi hjälper gärna till att ordna en spännande konferens med aktivitet till ert företagsevent. På Dufweholms Herrgård i Sörmland kan ni boka både lugna aktiviteter och mer fartfyllda​. Förgyll er företagsfest med ett besök i vårt spa eller anordna en kick-off och utmana er med teambuilding-aktiviteter som yxkastning eller jakt. Som konferensgäst hos oss har ni även möjlighet att komma med egna förslag på aktiviteter. Vi försöker alltid tillmötesgå era önskemål och anordnar konferensaktiviteter som passar för just ert företagsevent.

Alla priser är exklusive moms. Ni hittar Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm och med strax över en timmes bilfärd når ni bland annat Norrköping, Nyköping, Örebro och Linköping. Kontakta oss gärna för mer information.

BRA TEAMKÄNSLA
på pärlorna

Vår nya aktivitet UPPDRAG DUFWEHOLM har blivit en populär konferensupplevelse på våra pärlor. Utmana varandra och sätt er samarbetsförmåga på prov så garanterar vi er en fartfylld och rolig konferensaktivitet för hela företaget.

BOKA UPPDRAG DUFWEHOLM

Utvalda konferensaktiviteter

VINPROVNING PÅ EGEN HAND

På Dufweholm har vi tagit fram en unik vinprovning som bjuder in till härliga diskussioner och nya smakupplevelser. Vilket vin fungerar till vilken mat? Detta ingår i vinprovning på egenhand Fyra olika provglas med vin, smakbitar, genomgång & guidning inför provning

Pris 295 kr per person.

Ostprovning

Prova utvalda ​sörmländska ostar från Jürss mejeri. En av herrgårdens kockar lär er mer om ost. Kombinera gärna med dryck från vår vinkällare. Minimum 6 personer.

Pris 550 kr per person.

Champagneprovning
& visning

Herrgårdens champagneprovning och visning av Dufweholms unika champagnekällare. Provning av 4 olika utvalda viner. Minimumdebitering 6 personer.

Pris 995 kr per person.

Trekvarten

Lättsam aktivitet där man tävlar mot varandra i 4 enkla grenar där alla kan delta. Passar för grupper om 6–20 personer. Tidsåtgång 45 minuter.

Pris 425 kr per person.

Uppdrag Dufweholm

Den här fartfyllda och roliga konferensaktiviteten sätter er samarbetsförmåga och laganda på prov. Indelade i mindre lag ska ni utföra så många uppdrag som möjligt och samla poäng. Vilket lag står som vinnare när dagen är slut? Det återstår att se – nu kör vi!

Pris 495 kr per person.
Minimumdebitering 10 personer.

Rosenbadet

Njut av sköna bad i våra relaxpooler utomhus eller inomhus och basta i traditionell bastu med utsikt över Duveholmssjön.

200 kr per person för övernattande konferensgäster

Dufweholm genom tiderna

Följ med på en guidad tur runt godset. Vi startar i salongerna med ett välkylt glas bubbel och tar oss genom herrgården med de unika miljöerna och den enastående champagnekällaren. Därefter beger vi oss till lanthandeln och gårdsmuseet för att beskåda Åströms samlingar.

225 kr per person. Minimum 5 personer.

Trekamp i dryck

En roligt aktivitet som får ​gruppen att samarbeta. Gruppen delas in i lag och tävlingen består av tre moment: Tipspromenad – Lista ut rätt svar ​på frågor om drycker. Bartendern – Vilket lag blandar bästa drinken efter givna förutsättningar Blindprovning – Försök gissa drycker och dess huvudråvaror med förbundna ögon. Pris 425 kr per person.

Vinprovning
på Herrgården

Låt vår kunniga sommelier guida er genom vinernas värld under en vinprovning på herrgården. Under provningen guidar vi er genom fyra olika fantastiska viner och dess egenskaper.

Pris 995 kr per person.
Minimum 6 personer.

Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor