Dufweholms Bed & Breakfast utanför Katrineholm

Välkommen till Dufweholms Bed & Breakfast utanför Katrineholm. Här bor du i trevlig miljö med en kort promenad på cirka 250 meter till Dufweholms Herrgård och Dufweholmssjön.

Under er vistelse på Dufweholms Bed & Breakfast finns många natursköna upplevelser här kan du bland annat koppla av i bersån vid herrgården, i trädgården vid huset, eller promenera runt Dufweholmssjön, en populär och välbesökt promenadslinga i Katrineholm.

Huset har två våningar med tre rum på övervåningen och två rum på undervåningen. Kök finns på undervåningen och gemensam toalett och dusch finns på respektive våning. Frukostbuffé serveras på Dufweholms Herrgård.

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

Husnr 1

Välkomna till ett hemtrevligt hus med uteplats & trädgård och parkering. Huset har två våningar med tre rum på övervåningen och två rum på undervåningen. Kök finns på undervåningen och gemensam toalett och dusch finns på respektive våning.

Boka nu

Husnr 2

Är ni ett större sällskap och behöver ni hyra ett helt hus över längre tid är det här rymliga huset optimalt för er.

Huset rymmer 8 personer och har fin sjöutsikt. I huset finns ett fullt utrustat kök. Wi-Fi, toalett, dusch och en skön uteterrass.

Pris: 25 000 kr/ mån, 9 000kr/ vecka eller 7 000kr för en helg. I priset ingår lakan, handdukar, Wi-fi & städning. Incheckning efter kl. 14.00 och utcheckning före kl. 12.00. Gratis parkering.

Boka nu

Sommar BnB

Boka en prisvärd sommarweekend på Dufweholms Bed & Breakfast, här bor ni i trevlig miljö endast en kort promenad från Dufweholms Herrgård och Dufweholmssjön.

Förutom att njuta av en god 3-rätters middag och lyxig frukost efter er övernattning får ni också njuta av jordgubbar med bubbel vid ankomst i bersån vid herrgården. Mat och dryck serveras på Dufweholms Herrgård beläget 250 meter ​från Dufweholms Bed & Breakfast.

Sommar BnB

Entrén till Dufweholms B&B

Kök med burspråk ut mot trädgården

Dubbelrum med balkong

Gemensamhetsrum på övervåningen

Mysigt dubbelrum på övervåningen

Större sällskap, företag, förening eller idrottslag?

Hyr ett eget hus

Är ni ett större sällskap som ett företag, förening, idrottslag eller liknande och söker ett gemensamt boende i Katrineholm över en längre period? Vi har ett fint fullt utrustat hus ni kan hyra enbart för ert sällskap. Huset ligger ca 250 meter från Dufweholms Herrgård med fin sjöutsikt.

Varmt välkomna att kontakta vår bokning för mer information!

 

Kontakta oss!
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor