Dufweholms Herrgård i Sörmland

Dufweholms Herrgård är belägen utanför Katrineholm i Sörmland. Herrgården omges av en vacker trädgård och den fantastiska naturen runt Duveholmssjön. Här finns avkoppling i form av spa i Rosenbadet beläget i den gamla kuskbostaden. Historiska salonger där vi erbjuder klassisk mat inspirerad av herrgårdens omgivning och en unik champagnekällare med över 100 år gammal vrakchampagne. Runt om på herrgården finner ni dessutom familjen Åströms museer och samlingar. Välkomna till Dufweholms Herrgård!

Kontakta oss

Dufweholms Herrgårds långa historia

Dufweholms Herrgårds historia innehåller en rad spännande händelser och har under århundradena haft 22 ägare. Här på herrgården har släktfejder, missväxtår och otrohetsaffärer avlöst varandra. Men här har också hållits storslagna bjudningar, vackra bröllop och kärleksfulla stunder.

I det lilla lusthuset vid herrgården har både Albert Engström och Zorn målat illustrationer som du kan titta på. Lusthuset är en del av familjen Åströms samlingar och här på herrgården hittar du också en lanthandel och gårdsmuseum. Läs gärna mer om våra samlingar.

Herrgårdens samlingar

Det goda värdskapet

På våra slott och gårdar i det oändligt vackra Sörmland tar vi hand om dig som om du vore en av oss. Det är vad vi kallar ”Det goda värdskapet”. När du besöker oss är det viktigt att du som gäst trivs och får det lilla extra. Som gäst ska man känna sig som mer än bara en gäst, man ska känna sig som en i familjen.

Dufweholms Herrgård har varit ett välbesökt resmål genom åren och vår ambition har alltid varit densamma – att ge alla som knackar på vår dörr den bästa tänkbara upplevelsen.

Familjen Åström

Jobba på Dufweholms Herrgård!

Dufweholms Herrgård är en vacker pärla vid Duveholmssjön utanför Katrineholm. Som anställd hos oss ingår du i vårt positiva arbetslag och vi kan garantera dig en rolig och lärorik arbetsplats. Förutom att arbeta i fantastisk miljö får du en hel herrgård fylld med bra stämning från glada och lojala arbetskamrater. Anläggningen ägs och drivs av Familjen Åström. Herrgården, med anor från 1400-talet, har idag 22 rum, en spa-avdelning och mötes- och konferensrum. I hjärtat av verksamheten finns ett välrenommerat kök och herrgårdens vin- och champagnekällare. Bland kunderna finns allt från lokala drop-in-gäster till weekend-, konferens- och bröllopsgäster. Herrgården bedriver även en omfattande cateringverksamhet.

Lediga tjänster

Söker du säsongsjobb?

En sommar på Dufweholms Herrgård skapar minnen för livet och vi söker regelbundet efter nya stjärnor till vårt team! Här ingår du i ett positivt och drivet gäng och vi kan garantera dig en rolig och lärorik sommarsäsong med glada och lojala kollegor.

En del av Svenska Kulturpärlor

Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm är en del av Svenska Kulturpärlor, där även Gripsholms Värdshus och Gripsholms Bed and Breakfast i Mariefred och Södertuna Slott i Gnesta samlas. Genom århundraden har alla dessa platser tillfört sin del till Sveriges historia genom att ha stått värdar för flertalet romantiska stunder och praktfulla bjudningar. Svenska Kulturpärlor handlar om att bevara dessa historiska platser och samtidigt låta nya möten ske så att pärlornas plats i historien lever kvar.

Besök Svenska Kulturpärlor
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor