Sköna nätter på Dufweholms Herrgård

Välkommen till oss på Dufweholms Herrgård. Ett charmigt herrgårdshotell vackert beläget i Sörmland strax utanför Katrineholm.
Med ett stillsamt lugn, vacker natur och med sjön precis intill så hoppas vi att ni ska få ro att njuta.
Här kan ni sova gott i unikt inredda hotellrum, unna er en gourmet-måltid i herrgårdens matsal eller varför inte boka in en skön behandling i vårat spa Rosenbadet?

På herrgården har vi flera olika rumskategorier att välja mellan. Vackra dubbelrum, lyxiga sviter eller varför in ett eget hus för det större sällskapet? Läs gärna mer om våra olika rum här nedan. Boka dit rum

Standardrum

På herrgården finns standardrum som både enkel- och dubbelrum. Alla rum är personligt inredda i rogivande herrgårdsstil. I standardrummen finns toalett och dusch med Molton Brown-produkter.

Lyxsviter

Herrgårdens lyxsviter finns både inne i Herrgården och som fristående hus. Alla lyxsviter har badkar och Molton Brown-produkter samt badrockar och tofflor. Lyxsviterna är personligt inredda och varierar i storlek och stil.

Deluxe-sviter

Herrgårdens deluxe-sviter har separat sovrum och för er bekvämlighet finns även badrockar och tofflor. Rummen har både badkar och bastu samt Molton Brown-produkter.

Historiska hotellrum

Herrgårdens historiska hotellrum är alla döpta efter de ägare som herrgården haft genom århundradena. På varje rum finns även redovisat vilket årtal just den herrgårdsägaren ägde gården.

Intressant läsning
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor