Sköna nätter på Dufweholms Herrgård

På Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm sover ni gott i fina och unikt inredda hotellrum, av modern standard. Som standard i hotellrummen finns toalett och dusch med Molton Brown-produkter. Fritt Wi-Fi. Plasma-TV med kanal 1–4, CNN, Eurosport och tysk TV(RTL). I sviterna finns badkar och i deluxe-sviterna finns även bastu.

Herrgårdens läge, med städer som Örebro, Norrköping, Nyköping och Linköping i närheten, gör det enkelt att ta sig hit. Din hotellweekend i herrgårdsmiljö är därför inte långt bort.

Standardrum

På herrgården finns standardrum som både enkel- och dubbelrum. Alla rum är personligt inredda i rogivande herrgårdsstil. I standardrummen finns toalett och dusch med Molton Brown-produkter.

Lyxsviter

Herrgårdens lyxsviter finns både inne i Herrgården och som fristående hus. Alla lyxsviter har badkar och Molton Brown-produkter samt badrockar och tofflor. Lyxsviterna är personligt inredda och varierar i storlek och stil.

Deluxe-sviter

Herrgårdens deluxe-sviter har separat sovrum och för er bekvämlighet finns även badrockar och tofflor. Rummen har både badkar och bastu samt Molton Brown-produkter.

Historiska hotellrum

Herrgårdens historiska hotellrum är alla döpta efter de ägare som herrgården haft genom århundradena. På varje rum finns även redovisat vilket årtal just den herrgårdsägaren ägde gården.

Intressant läsning
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor