Inför ert besök i Katrineholm

Här har vi samlat information som kan vara bra att veta inför ert besök hos oss på Dufweholms Herrgård i Katrineholm. Hittar ni inte svar på era frågor är ni välkomna att kontakta receptionen på 0150-754 00
eller info@dufweholm.se. Varmt välkomna till herrgården!

FAQ

convid-19/coronaviruset

Våra dörrar står öppna, men vi följer noga utvecklingen i realtid och tar myndigheternas rekommendationer på största allvar. På den här sidan hittar du information och svar på de vanligaste frågorna vi får från er just nu. Frågor som handlar om vad vi gör för att minska smittspridning, våra av- och ombokningsregler och öppettider.

Hygien

Våra gästers och personals säkerhet är vår högsta prioritet och vi följer noga Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer. Vi har infört extra städpass och ser löpande till att våra utrymmen är tvättas med desinfektionsmedel.

Fri ombokning

Du får boka om din resa kostnadsfritt fram till 7 dagar innan ankomst. Vistelsen kan dock ej ombokas till ett rabatterat alternativ och det nya ankomstdatumet ska vara max 6 månader från det första ankomstdatumet.

Fria namnändringar

Det går bra att kostnadsfritt byta namn på ert bokning om någon i ditt resesällskap har fått förhinder. Detta gör du genom att kontakta vår bokning på 0150–754 00.

Avbokning vid sjukdom

Blir du eller någon nära anhörig akut sjuk, får du avboka din vistelse och få pengar tillbaka mot läkarintyg.

Avbokning vid uppsägning

Du får avboka resan och pengar tillbaka om du skulle ha oturen att drabbas av uppsägning med intyg.

Avbokningsförsäkring

Köp till en avbokningsförsäkring som gör att du kan avboka fram till ankomstdagen och få tillbaka 90 % av bokningens värde. Gäller för bokningar om max 5 rum.

Öppettider

Våra öppettider kan variera. Du behöver därmed boka ditt besök i förväg för att få bord och vara säker på att våra verksamheter och restauranger är öppna vid ditt besök. Gör din bokning och förfrågan 0150–754 00.

Tillfälliga öppettider

MAJ
Restaurang & spa är stängt.
Vi erbjuder logi och enkel frukost.

JUNI
Öppet lördagar & midsommarafton (ej midsommardagen)

JULI & AUGUSTI
Öppet onsdag – lördag
Söndag – tisdag endast logi och enkel frukost.

BRYGGAN
6, 12, 13, 19 och 27 juni kl. 12–20.
(Kl. 20.00 är sista sittningen)

Under juli och augusti har vi öppet onsdag–lördag kl. 12–20
(Kl. 20.00 är sista sittningen)

Öppettider frukostbuffé

I alla rumspriser ingår en välsmakande frukost, denna serveras:

  • Måndag-fredag 8.00–10.00
  • Lördag-söndag 8.00–10.00

Reception

Vår reception är öppen när restaurangen är öppen. Vid händelser då personalen inte finns på plats, vänligen ring herrgårdens jourtelefon, 070–325 32 63 alt. 072–225 38 80

In- och utcheckning

Incheckning sker tidigast från kl. 15.00 om ingen annan överenskommelse skett. Ni ombedes checka ut senast kl. 11.00 mån-lör och 12.00 på söndagar. Önskar ni behålla rummet längre ber vi er kontakta receptionen.

Wi-Fi

Fri internetuppkoppling. Alla konferenslokaler, hotellrum, salonger och Rosenbadets spa är utrustade med nätverksuttag och trådlöst internet. Vi använder oss av CONFNET som är lösenordsfritt.

För barnen

För våra yngre gäster har vi sällskapsspel och leksaker för både inom- och utomhusbruk att erbjuda.

Djur

Vi välkomnar även era djur till herrgården. Vill ni boka ett av våra djurvänliga rum är vår rekommendation att ni kontaktar vår bokning i förväg på 0150-754 00 alternativt info@dufweholm.se.

Parkering

Vi erbjuder våra gäster parkeringsmöjligheter inom bekvämt gångavstånd på grusplanen precis utanför herrgården.

Laddning av elbilar

En del i vårt miljöarbete på herrgården är att även erbjuda laddstolpar till elbilar. Här finns därför 1 Tesla-laddstolpe och 1 universal-laddstolpe typ 2.

En laddning kostar 100 kr (max 8 timmar/laddning). Betalning sker i receptionen.

Långliggare

På Dufweholms Bed & Breakfast tar vi gärna emot bokningar över längre tid. Här finns det möjlighet att hyra enstaka rum eller hela byggnaden för ert sällskap. Välkommen att kontakta vår bokning på 0150–754 00.

Träningsmöjligheter

Dufweholms Herrgård ligger vackert invid Duveholmssjön. Runt sjön sträcker sig en cirka 2,5 km lång promenadslinga vilken är populär för både Katrineholmsbor och besökare.

Hållbarhet

Dufweholms Herrgård arbetar aktivt för att förbättra miljön och tar gärna emot hjälp och synpunkter från våra gäster för att bli ännu bättre.

Vi är kontantfria

På Dufweholms Herrgård är vi kontantfria och tar emot betalningar via kort.

Bagageförvaring

Bagage kan förvaras på anvisad plats i garderoben i receptionen. Dröj er gärna kvar i vårt spa och förläng er vistelse efter utcheckningen.

Rum

Antal rum: 23 st (varav 6 st lyxsviter och 2 st deluxsviter)
Antal bäddar, hotell: 44 bäddar (21 dubbelrum och 2 enkelrum)
Antal bäddar, bed & breakfast: 10 bäddar
Djurvänliga rum: 2 st (varav 1 svit)

Hitta hit

Stockholm – Katrineholm (64 minuter)

LAT 58.97088, LONG 16.19363

Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor