Konferenserbjudanden utanför Katrineholm

Här samlar vi aktuella konferenserbjudanden och aktiviteter för er konferens hos oss på herrgården. Oavsett om det är vår, vinter höst eller sommar har vi på Dufweholms Herrgård en upplevelse att erbjuda till er konferens.

Vill ni boka något av våra konferenserbjudanden är ni varmt välkomna att kontakta vår bokning på 0150-754 00 eller info@dufweholm.se

Boka konferens

Kickoff med kräftfiske

Konferenserbjudande

Boka till kräftfiske som aktivitet till er konferens, testa på att agna burar och njut av en smakfull kräftskiva i herrgårdsmiljö.

Erbjudandet kan bokas under augusti och september i samband med bokning av konferenspaketen Klassisk, Kickoff eller Smakfull.

Boka till kräftfiske

Värdefull konferens

En konferens behöver mer än bara prestation. Den behöver vackra miljöer, givande upplevelser och god mat. Värdefull energi, inspiration och motivation till kreativa möten. Låt oss hjälpa er hitta den fokus och kraft ni behöver – boka er värdefulla konferens hos oss.

Boka värdefull konferens

Early Bird på julbord

Jul jul, strålande jul!

Det lönar sig att boka våra klassiska julbord i tid! Bokar ni innan den 30 september ger vi er 100 kronor i rabatt per person. Gäller både privata bokningar och företagsbokningar. Erbjudandet gäller alla dagar, lunch och kväll. Gäller ej vid catering eller på julafton.

Säkra de datum ni önskar redan nu. Varmt välkomna!

Early bird på julbord
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor