Fira jul ​på Dufweholms Herrgård

På Dufweholms Herrgård lägger sig alltid julefriden. Redan i slutet av november bjuder vi in till firande då vi serverar vårat klassiska julbord med sörmländska smaker. Vill ni bara koppla av i jul är ni varmt välkomna att boka en härlig julvistelse på herrgården. Ta med era nära och kära och njut av den lugna atmosfären under julen med god mat, Kalle Anka, vacker omgivning och en härlig gemenskap. För visst är det gemenskap och att vara nära familjen som julen handlar om. Vill ni hålla firandet hemma men minska julstressen rekommenderar vi vår härliga julcatering. Välkomna med er bokning!

Boka julbord, julbordsvistelse, julpaket eller julcatering via telefon 0150-754 00 ​eller mail. Observera att det inte går att boka online.

Early bird på julbord

Gör er bokning innan den 30 september så ger vi er 100 kronor i rabatt per person. Gäller både privata bokningar och företagsbokningar.

Boka idag

Strålande julpaket i dagarna tre

Välkomna att fira jul i dagarna tre på Dufweholms Herrgård. Här kan ni välja att boka en rogivande julaftonsvistelse eller slå på stort med våra härligt upplevelserika 2- och 3-dagarspaket som innehåller allt gott som hör julen till. Som lunch i Djulö skola, ett traditionellt julbord med sörmländska smaker, juligt fika och mycket mer.

Pris från 4 495 kr per person.

Mer om julfirandet!

Vårt klassiska Julbord

Julen – som ni minns och vill att den ska smaka! Välkomna till bords och njut av ett klassiskt julbord med sörmländska smaker. Njut av smakerna i lugn och ro med gott sällskap.

till bords

Dufweholm HerrgårdsJulcatering

I år önskar vi alla en rofylld jul utan stress. För er som vill ha de underbara julsmakerna men inte har tid, lust eller ork att laga maten själva erbjuder vi julbordscatering. Ni hämtar de färdiglagade rätterna på någon av våra anläggningar och njuter sedan av ett dignande julbord i lugn och ro.

julbord hemma

Julbordsvistelse på herrgården

Gör julbordet ännu härligare – stanna en hel helg! Välkomna på julbordsvistelse på Dufweholms Herrgård. Njut av ett klassiskt julbord med sörmländska smaker och vakna upp till en välsmakande frukost efter en god natts sömn.

Pris från 1 940 kr per person i delat dubbelrum. Barn 2–12 år 1045 kr. Kan bokas från 29:e november till 22:e december.

Boka julbordsvistelse

DUFWEHOLMS HERRGÅRD I KATRINEHOLM

Dufweholms Herrgård är ett litet romantiskt herrgårdshotell mitt i vackra Sörmland. Här hittar du både den dåtida charmen och dagens standard, så du kan njuta av din weekend eller vistelse fullt ut. En underbar plats att tillbringa julen på!

Kontakt och bokning:
Tel: 0150-754 00
Mail: info@dufweholm.se

Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor