Julbord och julaftonsvistelse ​på Dufweholms Herrgård

På Dufweholms Herrgård lägger sig alltid julefriden. Redan i slutet av november bjuder vi in till firande då vi serverar vårat klassiska julbord med sörmländska smaker. Vill ni bara koppla av i jul är ni varmt välkomna att boka en julweekend på herrgården. Ta med era nära och kära och njut av den lugna atmosfären under julhelgen med god mat, Kalle Anka, vacker omgivning och en härlig gemenskap. För visst är det gemenskap och att vara nära familjen som julen handlar om.

Boka julbord eller julaftonsvistelse via telefon 0150-754 00 ​eller mail. Observera att det inte går att boka online.

Vårt klassiska Julbord

Julen – som ni minns och vill att den ska smaka! Välkomna till bords och njut av ett klassiskt julbord med sörmländska smaker. Njut av smakerna i lugn och ro med gott sällskap.

till bords

Dufweholm HerrgårdsJulcatering

I år önskar vi alla en rofylld jul utan stress. För er som vill ha de underbara julsmakerna men inte har tid, lust eller ork att laga maten själva erbjuder vi julbordscatering. Ni hämtar de färdiglagade rätterna på någon av våra anläggningar och njuter sedan av ett dignande julbord i lugn och ro.

julbord hemma

Early birdJulbord på Dufweholms Herrgård

25 NOV-24 DEC

Har ni planerat in årets julbord? Boka det redan idag och var säker på att få de datum som passar er. Bokar ni våra klassiska julbord innan den 1 oktober ger vi er 50 kronor i rabatt per person när ni är 10 personer eller fler. Erbjudandet gäller måndag-torsdag, lunch och kväll. Gäller ej vid catering.

Boka ert julbord via telefon 0150-754 00 ​eller mail. Observera att det inte går att boka online.

 

Läs mer om våra klassiska julbord här >>

Julaftonsvistelse på Herrgården

24 december

Låt oss på Dufweholms Herrgård bjuda er på en magisk julvistelse med allt som hör julen till. Vistelsen inkluderar lunch, eftermiddagsfika, julbord och glögg, övernattning samt en smakrik frukostbuffé.

julig weekend

Julbordsweekend på herrgården

Gör julbordet ännu härligare – stanna en hel helg! Välkomna på julbordsweekend på Dufweholms Herrgård. Välkomna till bords och njut av ett klassiskt julbord med sörmländska smaker. Vakna upp till en välsmakande frukost efter en god natts sömn.

Pris från 1 590 kr per person i delat dubbelrum. Barn 2-12 år 490 kr + eventuell extrasäng 500 kr.. Kan bokas från 25:e november till 22:e december.

Boka julbordsweekend

Julbordsweekendpaket

23 – 25 december på dufweholms B&B

Samla nära och kära över julhelgen på vårt B&B. Julbord med glögg ingår samt en härlig frukostbuffé på vår herrgård en kort promenad bort.

Hyr hela huset den 24 – 25 december för 7 000 kr. Lägg till en natt och kom redan den 23 december för 5 000 kr.

Tillägg: Vi ställer in en pyntad julgran för 1 500 kr

Boka gärna julbordscatering eller serverat julbord på herrgården för en riktigt strålande jul med oss!

Boka på 0150-754 00 eller på info@dufweholm.se.

DUFWEHOLMS HERRGÅRD I KATRINEHOLM

Dufweholms Herrgård är ett litet romantiskt herrgårdshotell mitt i vackra Sörmland. Här hittar du både den dåtida charmen och dagens standard, så du kan njuta av din weekend eller vistelse fullt ut. En underbar plats att tillbringa julen på!

Kontakt och bokning:
Tel: 0150-754 00
Mail: info@dufweholm.se

Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor