Fira jul ​med Dufweholms Herrgård

På Dufweholms Herrgård lägger sig alltid julefriden. Redan i slutet av november bjuder vi in till firande då vi serverar vårat klassiska julbord med sörmländska smaker. Vill ni bara koppla av i jul är ni varmt välkomna att boka en julbordsweekend eller julaftonsvistelse på herrgården. Ta med era nära och kära och njut av den lugna atmosfären under julen med god mat, Kalle Anka, vacker omgivning och en härlig gemenskap. För visst är det gemenskap och att vara nära familjen som julen handlar om. Vill ni hålla firandet hemma men minska julstressen rekommenderar vi vår härliga julcatering. Välkomna med er bokning!

Boka julbord, julbordsweekend, julaftonsvistelse eller julcatering via telefon 0150-754 00 ​eller mail. Observera att det inte går att boka online.

Julaftonsvistelse på Herrgården

24 december

Låt oss på Dufweholms Herrgård bjuda er på en magisk julvistelse med allt som hör julen till. Vistelsen inkluderar lunch, eftermiddagsfika, julbord och glögg, övernattning samt en smakrik frukostbuffé.

julig weekend

Vårt klassiska Julbord

Julen – som ni minns och vill att den ska smaka! Välkomna till bords och njut av ett klassiskt julbord med sörmländska smaker. Njut av smakerna i lugn och ro med gott sällskap.

till bords

Dufweholm HerrgårdsJulcatering

I år önskar vi alla en rofylld jul utan stress. För er som vill ha de underbara julsmakerna men inte har tid, lust eller ork att laga maten själva erbjuder vi julbordscatering. Ni hämtar de färdiglagade rätterna på någon av våra anläggningar och njuter sedan av ett dignande julbord i lugn och ro.

julbord hemma

Julbordsweekend på herrgården

Gör julbordet ännu härligare – stanna en hel helg! Välkomna på julbordsweekend på Dufweholms Herrgård. Välkomna till bords och njut av ett klassiskt julbord med sörmländska smaker. Vakna upp till en välsmakande frukost efter en god natts sömn.

Pris från 1 940 kr per person i delat dubbelrum. Barn 2-12 år 545 kr + eventuell extrasäng 500 kr. Kan bokas från 25:e november till 22:e december.

Boka julbordsweekend

Julpaket på Dufweholms B&B

24 – 25 december

Samla nära och kära över julhelgen på vårt Bed & Breakfast.

  • Lunch som serveras utanför lanthandeln
  • Julfika
  • Klassiskt julbord med sörmländska smaker
  • Besök i vårt spa. Åldersgräns: 12 år.
  • Övernattning i standardrum på vårt B&B
  • Juldagsbrunch (25/12). Serveras kl. 08-11.

Pris: 6 495 kr för två personer i dubbelrum. Spa bokas i mån av plats i samband med rumsbokning.

Boka på 0150-754 00 eller på info@dufweholm.se.

DUFWEHOLMS HERRGÅRD I KATRINEHOLM

Dufweholms Herrgård är ett litet romantiskt herrgårdshotell mitt i vackra Sörmland. Här hittar du både den dåtida charmen och dagens standard, så du kan njuta av din weekend eller vistelse fullt ut. En underbar plats att tillbringa julen på!

Kontakt och bokning:
Tel: 0150-754 00
Mail: info@dufweholm.se

Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor