Julbord, julcatering och julweekend ​på Dufweholms Herrgård

På Dufweholms Herrgård lägger sig alltid julefriden. Redan i slutet av november bjuder vi in till firande då vi börjar servera våra klassiska julbord med allt som hör julen till. Vill ni bara koppla av i jul är ni varmt välkomna att boka en julweekend på herrgården. Ta med era nära och kära och njut av den lugna atmosfären under julhelgen med god mat, Kalle Anka, vacker omgivning och en härlig gemenskap. För visst är det gemenskap och att vara nära familjen som julen handlar om. För er som vill fira jul i hemmets lugna vrå kan ni boka vår julcatering.

Boka julbord, julcatering eller julweekend via telefon 0150-754 00 ​eller mail. Observera att det inte går att boka online.

Julbord

Med en stark tradition och anrika recept firar Svenska Kulturpärlor att julen står för dörren. Sätt er till bords och njut av vårt klassiska julbord i modern tappning, skapat med lokala råvaror.

till bords

Julcatering

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering. Ni hämtar julcateringen på någon av våra anläggningar och njuter sedan av ett dignande julbord i lugn och ro.

julbord hemma

Julweekend på Dufweholms Herrgård

Julafton 24/12

Låt oss på Dufweholms Herrgård bjuda er på en magisk julvistelse med allt som hör julen till. Vistelsen inkluderar lunch, eftermiddagsfika, julbord och glögg, övernattning samt en smakrik frukostbuffé.

Boka nu

DUFWEHOLMS HERRGÅRD I KATRINEHOLM

Dufweholms Herrgård är ett litet romantiskt herrgårdshotell mitt i vackra Sörmland. Här hittar du både den dåtida charmen och dagens standard, så du kan njuta av din weekend eller vistelse fullt ut.

Kontakt och bokning:
Tel: 0150-754 00
Mail: info@dufweholm.se

Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor