Jul på ​Dufweholms Herrgård

På Dufweholms Herrgård lägger sig alltid julfriden. Vill du bara koppla av och ha det gott i jul så är du varmt välkommen till ​oss. Här finner du allt som hör julen till!

Vårt klassiska Julbord

Julen – som ni minns och vill att den ska smaka! Välkomna till bords och njut av ett klassiskt julbord med sörmländska smaker. Njut av smakerna i lugn och ro med gott sällskap.

till bords

Dufweholm HerrgårdsJulcatering

I år önskar vi alla en rofylld jul utan stress. För er som vill ha de underbara julsmakerna men inte har tid, lust eller ork att laga maten själva erbjuder vi julbordscatering. Ni hämtar de färdiglagade rätterna på någon av våra anläggningar och njuter sedan av ett dignande julbord i lugn och ro.

julbord hemma

Julaftonsvistelse på Herrgården

24 december

Låt oss på Dufweholms Herrgård bjuda er på en magisk julvistelse med allt som hör julen till. Vistelsen inkluderar lunch, eftermiddagsfika, julbord och glögg, övernattning samt en smakrik frukostbuffé.

julig weekend

Julbordsweekend på herrgården

Gör julbordet ännu härligare – stanna en hel helg! Välkomna på julbordsweekend på Dufweholms Herrgård. Välkomna till bords och njut av ett klassiskt julbord med sörmländska smaker. Vakna upp till en välsmakande frukost efter en god natts sömn.

Pris från 1 690 kr per person i delat dubbelrum. Barn 2-12 år 490 kr + eventuell extrasäng 500 kr. Kan bokas från 25:e november till 22:e december.

Boka julbordsweekend

Julbordsweekendpaket

23 – 25 december på dufweholms B&B

Samla nära och kära över julhelgen på vårt B&B.

  • Lunch som serveras utanför lanthandeln
  • Bubbel & snittar
  • Klassiskt julbord med sörmländska smaker
  • Besök i vårt spa. Åldersgräns: 12 år.
  • Övernattning i standardrum på vårt B&B
  • Juldagsbrunch (25/12). Serveras kl. 08-11.

Pris: 5858 kr för två personer i dubbelrum. Spa bokas i mån av plats i samband med rumsbokning.

Boka på 0150-754 00 eller på info@dufweholm.se.

DUFWEHOLMS HERRGÅRD I KATRINEHOLM

Dufweholms Herrgård är ett litet romantiskt herrgårdshotell mitt i vackra Sörmland. Här hittar du både den dåtida charmen och dagens standard, så du kan njuta av din weekend eller vistelse fullt ut. En underbar plats att tillbringa julen på!

Kontakt och bokning:
Tel: 0150-754 00
Mail: info@dufweholm.se

Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor