Fira jul på Dufweholms Herrgård

På Dufweholms Herrgård lägger sig alltid julfriden. Vill du bara koppla av och ha det gott i jul så är du varmt välkommen till Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm. Ta med dina nära och kära för att tillsammans njuta av den lugna atmosfären under julhelgen. Vi bjuder på allt som hör julen till. God mat, Kalle Anka, vacker omgivning och en härlig gemenskap. För visst är det gemenskap och att vara nära familjen som julen handlar om. Så kom och slipp stressen, slappna av hos oss och få allt serverat.

Julbord & jullunch i Katrineholm

Med en stark tradition och anrika recept firar Svenska Kulturpärlor att julen står för dörren. Oavsett om du vill avnjuta julbordet hos oss eller ta med dig det hem är du varmt välkommen till Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm. Här dukar vi upp ett klassiskt julbord med en mängd inlagda sillar, lax, Jansson, skinka, köttbullar och annat gott som hör julen till. Välkommen!

Julcatering i Katrineholm

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering. Ni hämtar julcateringen på någon av våra fyra anläggningar och njuter sedan av ett dignande julbord i lugn och ro.

DUFWEHOLMS HERRGÅRD I KATRINEHOLM

Dufweholms Herrgård är ett litet romantiskt herrgårdshotell mitt i vackra Sörmland. Här hittar du både den dåtida charmen och dagens standard, så du kan njuta av din weekend eller vistelse fullt ut.

Kontakt och bokning:
Tel: 0150-754 00
Mail: info@dufweholm.se

Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor