Julbord, julcatering och julaftonsvistelse ​på Dufweholms Herrgård

På Dufweholms Herrgård lägger sig alltid julefriden. Redan i slutet av november bjuder vi in till firande då vi börjar servera våra julbord med traditionella smaker. Vill ni bara koppla av i jul är ni varmt välkomna att boka en julweekend på herrgården. Ta med era nära och kära och njut av den lugna atmosfären under julhelgen med god mat, Kalle Anka, vacker omgivning och en härlig gemenskap. För visst är det gemenskap och att vara nära familjen som julen handlar om. För er som vill fira jul i hemmets lugna vrå kan ni boka vår julcatering.

Boka julbord, julcatering eller julaftonsvistelse via telefon 0150-754 00 ​eller mail. Observera att det inte går att boka online.

En ny typ avJulbord

Med en stark tradition och anrika recept firar vi att julen står för dörren. I år bjuder vi in till ett julbord med traditionella smaker, fast med ett nytt koncept. Sätt er till bords och under er sittning blir ni serverade noga utvalda rätter vid bordet. Njut av smakerna i lugn och ro med gott sällskap!

till bords

Dufweholm HerrgårdsJulcatering

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering, som innehåller de rätter vårt julbord bjuder på. Ni hämtar julcateringen hos oss och njuter sedan av det hemma i lugn och ro.

julbord hemma

Julaftonsvistelsepå Dufweholms Herrgård

Dufweholms Herrgård välkomnar er till en magisk julvistelse. Vistelsen inkluderar lunch, julfika, sittande julbordsservering och glögg samt övernattning och frukost. Dessutom är det fri entré till vårt spa Rosenbadet. Varmt välkomna!

Fira jul

Nyhet!Julbordsweekend på herrgården

Välkomna på julbordsweekend på Dufweholms Herrgård. Slå er ner vid de vackert dukade borden och invänta en servering fylld med julens delikatesser. Vakna upp till en välsmakande frukost efter en god natts sömn. Pris från 1 690 kr per person i delat dubbelrum. Kan bokas från 20:e november till 23:e december.

Boka julbordsweekend

DUFWEHOLMS HERRGÅRD I KATRINEHOLM

Dufweholms Herrgård är ett litet romantiskt herrgårdshotell mitt i vackra Sörmland. Här hittar du både den dåtida charmen och dagens standard, så du kan njuta av din weekend eller vistelse fullt ut.

Kontakt och bokning:
Tel: 0150-754 00
Mail: info@dufweholm.se

Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor