Prisvärda erbjudanden
– Dufweholms Herrgård

På Dufweholms Herrgård strax utanför Katrineholm strävar vi efter att ge våra gäster en kunglig upplevelse. Därför tar vi hela tiden fram nya erbjudanden baserat på weekend-, restaurang- och naturupplevelser. Vi vill skapa upplevelser där ni som gäster får ut det mesta möjliga av er vistelse på Dufweholms Herrgård. Aktuella erbjudanden för ditt företag eller er organisation finner ni under konferenserbjudanden.

Härliga sommardagar på herrgården

Njut av en härlig sommarfrukostsommarlunch eller något från vår somriga à la carte-meny i vår vackra trädgård, matsalen eller på bryggan i solen med vacker vy ut mot Dufweholmssjön.

Se menyer

Champagneonsdagarpå herrgården

Hur härligt vore det inte med en sommarafton mitt i veckan som går i champagnens tecken? Njut av ett glas champagne och herrgårdens räklåda som serveras med smörstekt levain, aioli och sallad under alla onsdagar i juli och augusti.

Boka bord!

Sommarspa medlunch på herrgården!

Maxa sommaren med en heldag på herrgårdens spa! I sommarspa ingår entré till spa, lån av badrock och handduk samt vår härliga lunch som du avnjuter innan eller efter er tid på Rosenbadets spa.

Skön spadag!

Sommarpaketet påDufweholms Herrgård

Njut av “sött, salt och bubbel” i bersån, 3-rätters middag, en god natts sömn och en lyxig frukost. Välkomna till den bästa sommaren!

Sköna sommar

Walk & Spa

Vandra längs Sörmlandsleden under dagen och koppla sedan av i vårt spa. Till kvällen serveras en välsmakande fördrink och 2-rätters middag.

Walk & Spa

Höstspa med lunch
på Herrgården

Måndag - fredag från 1 september

Unna dig en mysig höstdag och kom till Rosenbadet för en rofylld stund med lugn och harmoni. Låt oss bjuda in till spa och lunch på herrgården för en härlig stund mitt i veckan.

Pris: 475 kr per person.

SKÖN SPADAG!

Glas- & vinprovning
på herrgården

I samarbete med Riedel

Upplev en kombinerad glas- och vinprovning på herrgården i samarbete med vinglastillverkaren Riedel. Under provning guidar vi dig igenom olika fantastiska viner i ”rätt” vinglas.

Boka in dig på en rolig och lärorik provning hos oss på Svenska kulturpärlor.

Pris: 995 kr per person

Lärorik prövning!

Lyxig champagnehelg

8 oktober

Välkommen till upplevelsen som bara blir lyxigare med åren. Njut av en helg med exklusiv champagneprovning, sjurätters-meny och efter kvällens festmåltid sover ni gott i något av herrgårdens rum!

Pris fr. 8 190 kr för 2 personer i delat dubbelrum.

Ett bubblande ja!

Sommarspa med lunch
på Herrgården

Måndag – fredagar

Maxa sommaren och kom till Rosenbadet för en rofylld stund med lugn och harmoni. Låt oss bjuda in till spa och lunch på herrgården för en härlig stund mitt i veckan. Lunchen består av vår nyrökta lax som serveras med färskpotatissallad, sommarprimörer och citrusemulsion.

Pris: 525 kr per person.

Erbjudandet gäller under juni – augusti.

Skön spadag!

Champagneonsdagar på Dufweholms Herrgård

Onsdagar kl. 17.00–20.00.

Hur härligt vore det inte med en sommarafton mitt i veckan som går i champagnens tecken? Vi erbjuder er just det! Njut av ett glas champagne och herrgårdens räklåda som serveras med smörstekt levain, aioli och sallad.

Pris 395 kr per person.
Boka bord!

Ja tack!

Walk & Spa på Herrgården

Motion & avkoppling

Med vårt Walk & Spa-paket får ni vandra längs Sörmlandsleden under dagen för att sedan koppla av i vårt spa Rosenbadet. Till kvällen serveras en välsmakande 2-rätters middag.

Pris från 4 380 kr för 2 personer i standardrum.

Kom och njut!

Bästa sommaren
på herrgården!

1 juni – 28 augusti

Få ut det bästa av sommaren genom att boka vårt Sommarpaket. Njut av en god sött, salt och bubbel i bersån, en härlig 3-rätters middag och maxa er weekend med någon av våra somriga aktiviteter. Hos oss kan ni till exempel besöka vår lanthandel, boka in er i spat eller utforska våra vackra trädgårdar med utsikt över Dufweholms sjön.

Pris från: 3 790 kr för 2 personer i delat standardrum.

Sommarsemester!

Golfpaket i Mälardalen

Hole-in-one

Njut av en golfweekend med god mat, dryck och bekväm övernattning på herrgården. På ankomstdagen bjuder vi på en Greenfee på någon av de närliggande golfanläggningarna Jättorps-, Vingåkers- eller Flens golfbana. Våra golfpaket går att boka som vardagsvistelse och som weekend.

Pris från 5 140 kr för 2 personer i standardrum

En dag på banan

Sommarfrukost

Onsdag – lördag, kl. 08.00-10.00

Starta dagen med en energigivande och välsmakande frukostbuffé på herrgården! Erbjudandet gäller onsdag – lördag från och med 22 juni till 31 aug.

Pris 225 kr per person

Fånga dagen!

Sommarstugor vid Duveholmssjön

Bästa sommaren!

Hur låter en sommarvecka på Dufweholm? Här har ni närhet till badplats, stora gräsytor till aktiviteter och vackra promenadslingor. Det finns även möjlighet att boka entré till vårt spa och att avnjuta herrgårdens frukostbuffé.Pris: 7 500 kr/ 4 nätter (sön–tors)

Härliga sommar!

Afternoon Tea
på Herrgården

Premiär 3 september

Välkommen till bords lördagar kl. 14.00-16.00 och njut av herrgårdens smakrika och lyxiga Afternoon Tea. Välj bland delikata bakverk och matiga godsaker tillsammans med ett glas bubbel, nybryggt kaffe och ett stort urval av teer i våra salonger. Boka bord och njut – varmt välkommen!

Pris 495 kr per person.

Ses på lördag
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor