Prisvärda erbjudanden
– Dufweholms Herrgård

På Dufweholms Herrgård strax utanför Katrineholm strävar vi efter att ge våra gäster en kunglig upplevelse. Därför tar vi hela tiden fram nya erbjudanden baserat på weekend-, restaurang- och naturupplevelser. Vi vill skapa upplevelser där ni som gäster får ut det mesta möjliga av er vistelse på Dufweholms Herrgård. Aktuella erbjudanden för ditt företag eller er organisation finner ni under konferenserbjudanden.

Sommarpaketet påDufweholms Herrgård

Njut av jordgubbar och bubbel i bersån, Rosenbadets spa, 3-rätters middag, en god natts sömn och en lyxig frukost. Välkomna till den bästa sommaren!

Sköna sommar

Bästa sommaren
på herrgården!

Juni – augusti

Få ut det bästa av sommaren genom att boka vårt Sommarpaket. Njut av god fördrink, en härlig 3-rätters middag och maxa er weekend med någon av våra somriga aktiviteter. Hos oss kan ni till exempel besöka vår lanthandel, boka picknick eller låna cykel till närmaste strand.

Pris från: 3 860 kr för 2 personer

Sommarsemester!

Sommar BnB

Juni – augusti

I vårt paket Sommar BnB får ni njuta av härligt goda jordgubbar med bubbel i bersån, en härlig 3-rätters middag, entré till Rosenbadet spa, en god natts sömn på Dufweholms Bed & Breakfast, och en lyxig frukost.

Pris från 2 485 kr, för två personer i standardrum.

Boka Sommar BnB

Summer Spa!

6,12,13,27 juni & Onsdag–lördag mellan 1 juli–30 augusti.

Boka vårt somriga erbjudande – Summer Spa! En härligt avkopplande dag i vårt spa Rosenbadet. I priset ingår entré till spa, lån av badrock och handduk samt att ni får njuta av sommarens matpaj & en god sallad slungad i citronette. Kl. 9–16, 295 kr per person Kl. 16–21, 365 kr per person

Golfweekend

Hole-in-one

Vi bjuder på en Greenfee på någon av de närliggande golfanläggningarna Jättorps-, Vingåkers- eller Flens golfbana. Våra golfpaket går att boka som vardagsvistelse och som weekend.

Pris fr. 3 730 kr för 2 personer

En dag på banan

Restaurangens öppettider

Sommaren 2020

Juli & augusti, ons – lör kl.12–20

Vänligen boka bord, tel. 0150-754 00

Alla öppettider

Friends & Spa

Tid för att prata och umgås!

En helkväll med kompisgänget i avslappnande spamiljö. Här serveras du och dina vänner med god mat och dryck.

Pris fr. 3 300 kr för 2 personer

Kompishäng!

Romantisk Weekend

Kärlek alla dagar i veckan!

Skäm bort er med en mysig weekend! Skåla in kärleken med ett glas bubbel och njut av varandras sällskap i en av Sveriges mest romantiska herrgårdsmiljö. Här finns det gott om tid för romantik!

Pris fr. 4 390 kr för 2 personer

Fira kärleken!

Fantastic Friday

Perfekta starten på helgen!

Checka ut från jobbet och in på mysiga Dufweholms Herrgård. God mat, film, chips och godis på rummet samsas med herrgårdsfrukost och morgon-spa.

Pris 2 890 kr för 2 personer

Fredagsmys

Lyxig champagnehelg

3 oktober

Något för dig som älskar den bubbliga drycken! Njut av en helg med exklusiv champagneprovning, sjurätters-meny och efter kvällens festmåltid sover ni gott i något av herrgårdens rum!

Pris fr. 7 990 kr för 2 personer

Ett bubblande ja!

Presentkort

Ge bort den perfekta presenten

Låt någon du tycker om bli bortskämd på kungligt manér – ge bort ett presentkort på en härlig upplevelse på Dufweholms Herrgård! För att göra presentkortet mer personligt kan du även välja att lägga till en egen bild.

Gör någon glad!
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor