Prisvärda erbjudanden
– Dufweholms Herrgård

På Dufweholms Herrgård strax utanför Katrineholm strävar vi efter att ge våra gäster en kunglig upplevelse. Därför tar vi hela tiden fram nya erbjudanden baserat på weekend-, restaurang- och naturupplevelser. Vi vill skapa upplevelser där ni som gäster får ut det mesta möjliga av er vistelse på Dufweholms Herrgård. Aktuella erbjudanden för ditt företag eller er organisation finner ni under konferenserbjudanden.

Mors dagden 29 maj

Skäm bort mor med vår härliga brunch som dukas upp kl. 12.00 eller 14.30. Avsluta med ett besök i vårt museum och lanthandel eller ta en härlig promenad i mysig miljö.

Grattis mamma!

Vårspapå Herrgården

Lys upp en grå vardag med ett besök i herrgårdens spa! Besök vår relaxavdelning, bada i sjön, värm dig i bastun och avnjut en fantastisk lunch hos oss.

Rofylld spadag

Afternoon Tea i ny kostym

Lördagar kl. 14–16 dukar vi upp till Afternoon Tea med kaffe, te, bakverk och andra matiga godsaker. Varmt välkomna till herrgårdens Afternoon Tea!

Smakrik lördag

Sommarpaketet påDufweholms Herrgård

Njut av “sött, salt och bubbel” i bersån, 3-rätters middag, en god natts sömn och en lyxig frukost. Välkomna till den bästa sommaren!

Sköna sommar

Fira midsommarpå herrgården

Upplev en härlig vistelse i vacker miljö! Vi dukar upp vår goda midsommarbuffé under två sittningar.

Glad midsommar

Vårspa med lunch
på Herrgården

Måndag – fredagar

Fly undan vardagen och kom till Rosenbadet för en rofylld stund med lugn och harmoni. Låt oss bjuda in till spa och lunch på herrgården för en härlig stund mitt i veckan.

Pris: 395 kr per person.
Erbjudandet gäller måndag – fredag under april – maj

Rofylld spadag

Veteranbilsträff på Herrgården

Första träffen: 24 maj

Varannan tisdag hela sommaren, med start 24 maj, kommer Katrineholms Motorhistoriker hålla fordonsträffar på herrgården.

Under dessa kvällar kommer den nostalgiska korvkiosken hålla öppet för försäljning av korv, pucko och kaffe.

Välkomna!

Nostalgisk kväll!

Fira mors dag
hos oss!

29 maj • kl. 12.00 eller 14.30

En brunch på herrgården är vad alla mammor förtjänar på mors dag! Vi dukar upp härligheter för er att avnjuta och ni kan därefter strosa runt i trädgården eller ta en promenad runt sjön och beundra omgivningarna i försommarskrud.

Varmt välkomna att boka er sittning klockan 12.00 eller 14.30

Pris: 450 kr per person.

Mamma är bäst!

Studentcatering
från herrgården

Fira med god mat

Sjung om studentens lyckliga dag och fira med catering från vår pärla. Du kan välja mellan flera olika menyer och anpassa er order utifrån ert sällskap. Beställning gäller för minst 10 personer. Hämta hos oss eller få maten levererad hem till dig.Ni förbokar på 0150–754 00.

Se menyer

Sommarspa med lunch
på Herrgården

Måndag – fredagar

Maxa sommaren och kom till Rosenbadet för en rofylld stund med lugn och harmoni. Låt oss bjuda in till spa och lunch på herrgården för en härlig stund mitt i veckan. Lunchen består av vår nyrökta lax som serveras med färskpotatissallad, sommarprimörer och citrusemulsion.

Pris: 525 kr per person.

Erbjudandet gäller under juni – augusti.

Skön spadag!

Champagneonsdagar på Dufweholms Herrgård

Onsdagar kl. 17.00–20.00.

Hur härligt vore det inte med en sommarafton mitt i veckan som går i champagnens tecken? Vi erbjuder er just det! Njut av ett glas champagne och herrgårdens räklåda som serveras med smörstekt levain, aioli och sallad.

Pris 395 kr per person.
Boka bord!

Ja tack!

Midsommarbuffé på herrgården

Fredag 24 juni

Välkommen till herrgårdens midsommarbuffé som består av två sittningar. Buffén serveras på midsommarafton den 24 juni.

Pris: 525 kr per person.
Sittningar kl. 12.00 & 14.00.

Sköna sommar!

Walk & Spa på Herrgården

Motion & avkoppling

Med vårt Walk & Spa-paket får ni vandra längs Sörmlandsleden under dagen för att sedan koppla av i vårt spa Rosenbadet. Till kvällen serveras en välsmakande 2-rätters middag.

Pris från 4 380 kr för 2 personer i standardrum.

Kom och njut!

Bästa sommaren
på herrgården!

1 juni – 28 augusti

Få ut det bästa av sommaren genom att boka vårt Sommarpaket. Njut av en god sött, salt och bubbel i bersån, en härlig 3-rätters middag och maxa er weekend med någon av våra somriga aktiviteter. Hos oss kan ni till exempel besöka vår lanthandel, boka in er i spat eller utforska våra vackra trädgårdar med utsikt över Dufweholms sjön.

Pris från: 3 790 kr för 2 personer i delat standardrum.

Sommarsemester!

Golfpaket i Mälardalen

Hole-in-one

Njut av en golfweekend med god mat, dryck och bekväm övernattning på herrgården. På ankomstdagen bjuder vi på en Greenfee på någon av de närliggande golfanläggningarna Jättorps-, Vingåkers- eller Flens golfbana. Våra golfpaket går att boka som vardagsvistelse och som weekend.

Pris från 5 140 kr för 2 personer i standardrum

En dag på banan

Sommarfrukost

Onsdag – lördag, kl. 08.00-10.00

Starta dagen med en energigivande och välsmakande frukostbuffé på herrgården! Erbjudandet gäller onsdag – lördag från och med 22 juni till 31 aug.

Pris 225 kr per person

Fånga dagen!

Fira midsommar på herrgården

Midsommarafton 24 juni

Upplev en härlig midsommarvistelse i vacker miljö! På midsommarafton dukar vi dessutom upp en härligt somrig midsommarbuffé under två sittningar.

Glad midsommar

Sommarstugor vid Duveholmssjön

Bästa sommaren!

Hur låter en sommarvecka på Dufweholm? Här har ni närhet till badplats, stora gräsytor till aktiviteter och vackra promenadslingor. Det finns även möjlighet att boka entré till vårt spa och att avnjuta herrgårdens frukostbuffé.Pris: 7 500 kr/ 4 nätter (sön–tors)

Härliga sommar!

Afternoon Tea
på Herrgården

I ny kostym

Välkommen till bords lördagar kl. 14-16 och njut av exklusivt utvalda smaksensationer med en kombination av sött, salt & bubbel. I våra salonger finns nybryggt kaffe & ett stort urval av teer.

Pris 395 kr per person.

Ses på lördag
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor