Prisvärda erbjudanden
– Dufweholms Herrgård

På Dufweholms Herrgård strax utanför Katrineholm strävar vi efter att ge våra gäster en kunglig upplevelse. Därför tar vi hela tiden fram nya erbjudanden baserat på weekend-, restaurang- och naturupplevelser. Vi vill skapa upplevelser där ni som gäster får ut det mesta möjliga av er vistelse på Dufweholms Herrgård. Aktuella erbjudanden för ditt företag eller er organisation finner ni under konferenserbjudanden.

Alla hjärtans dagpå herrgården

Skäm bort er med en weekend i kärlekens tecken med Afternoon Bubbel, 3-rätters middag och njut av Sveriges mest romantiska herrgårdsmiljö.

Fira kärleken!

Spa-special

PÅ DUFWEHOLMS HERRGÅRD

Vinterns skönaste spa-vistelse i Sörmland – Spa-special på Dufweholms Herrgård under utvalda dagar v. 8-9.

Till erbjudandet

Alla hjärtans dag

Romantisk Weekend – 14 feb

Skäm bort er med en mysig weekend! Skåla in kärleken med ett glas bubbel och njut av varandras sällskap i en av Sveriges mest romantiska herrgårdsmiljö. Här finns det gott om tid för romantik!

Fira kärleken!

Spa-special v. 8-9

Koppla av i vårt spa

Njut av en god fördrink, 2-rätters middag, övernattning och frukostbuffé. Ni ​får även fri tillgång till vårt spa Rosenbadet för avkoppling och återhämtning.

Boka spa-special

2 för 1

Januari – mars

Boka ett av våra utvalda paket under januari–mars för två personer i delat dubbelrum och betala bara för en! Gäller endast bokningar för två personer i delat dubbelrum med ankomst måndag–torsdag, erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Njut av herrgården

Konferea
50% rabatt

Konferens till halva priset

Konferea är tillbaka – vårt bästa konferenserbjudande någonsin​! Boka konferens till halva priset på Dufweholms Herrgård.

Erbjudandet gäller från och med januari till påsk.

Till rean

Afternoon Tea på herrgården

Lördagar 14.00-16.00

Varje lördag dukar vi upp ett härligt Afternoon Tea-bord. Varmt välkomna till Dufweholms Herrgård!

Pris 265 kr per person och 15 kr per år för barn upp till 12 år.

Ses på lördag

Presentkort

Ge bort den perfekta presenten

Låt någon du tycker om bli bortskämd på kungligt manér – ge bort ett presentkort på en härlig upplevelse på Dufweholms Herrgård! För att göra presentkortet mer personligt kan du även välja att lägga till en egen bild.

Gör någon glad!
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor