Prisvärda erbjudanden
– Dufweholms Herrgård

På Dufweholms Herrgård strax utanför Katrineholm strävar vi efter att ge våra gäster en kunglig upplevelse. Därför tar vi hela tiden fram nya erbjudanden baserat på weekend-, restaurang- och naturupplevelser. Vi vill skapa upplevelser där ni som gäster får ut det mesta möjliga av er vistelse på Dufweholms Herrgård. Aktuella erbjudanden för ditt företag eller er organisation finner ni under konferenserbjudanden.

Lyxig Champagnehelg

Missa inte årets bubbligaste helg, den 2 oktober, innehållande exklusiv champagneprovning, sjurätters-meny och efter kvällens festmåltid sover ni gott i något av herrgårdens rum!

Ett bubblande ja!

Herrgårdslunch

Sätt guldkant på din dag och kom till oss för en ljuvlig lunch. Vi serverar en varmrätt, smör & bröd och efteråt får ni kaffe & hembakta småkakor i herrgårdens salonger.

Måndag-fredag 11:30-16:00. Lördag 12:00-16:00, pris 175kr

Ja tack!

Afternoon teai ny kostym

Ta med någon du tycker extra mycket om och ge er själva en kunglig eftermiddag hos oss till doften av varma teer och nygräddade härligheter

Sött, salt & bubbel!

Spa-special v.44PÅ DUFWEHOLMS HERRGÅRD

Boka höstens skönaste spa-vistelse i Sörmland – Spa-special på Dufweholms Herrgård v.44!
Njut av god mat, dryck och fri entré till vårt spa Rosenbadet för avkoppling och återhämtning.

Till erbjudandet

Lyxig champagnehelg

2 oktober

Välkommen till upplevelsen som bara blir lyxigare med åren. Njut av en helg med exklusiv champagneprovning, sjurätters-meny och efter kvällens festmåltid sover ni gott i något av herrgårdens rum!

Pris fr. 8 190 kr för 2 personer i delat dubbelrum.

Ett bubblande ja!

Afternoon Tea
i ny kostym

Lördagar kl. 14–16

Första serveringen lördagen den 4:e September 2021. Välkommen till bords och njut av exklusivt utvalda smaksensationer med en kombination av sött, salt & bubbel. I våra salonger finns nybryggt kaffe & ett stort urval av teer.

Pris 395 kr per person.

Ses på lördag

Unik musikafton med Uno Svenningsson

Måndag 25 oktober

Unik musikafton på herrgården med Uno Svenningsson! Biljetterna för konsert och middag bokas via Evenemang av Strenge & Wingren AB nortic.se. Biljetterna släpps fredagen 10 September kl.10.00

Konsert & två rätters middag 1.395 kr/person
17:45 Välkomna till bords

Ja tack!

Spa-special v. 44

Koppla av i vårt spa

Njut av en god fördrink, 2-rätters middag, övernattning med frukostbuffé och fri entré till vårt spa Rosenbadet för avkoppling och återhämtning.

Boka spa-special

Dagspa

Koppla av

Tillgång till vårt spa med relaxpool inomhus & utomhus samt traditionell bastu. Frukt, nötter och grönt te dukas fram och du får låna badrock, tofflor och handduk. 


Öppet varje dag mellan kl. 09.00-16.00


Boende gäster: 250 kr
 per person
Externa gäster: från 275 kr per person

Boka dagspa

Fars dag-brunch

14 nov, kl. 11.00–14.00.

Ta med pappa till herrgården och fira honom med en härlig brunch. Avsluta med ett besök i vårt museum och lanthandeln eller ta en härlig promenad i vår mysiga miljö. Varmt välkomna med er bokning!

Pris 450 kr per person.

Pappa är bäst!

Presentkort

Ge bort den perfekta presenten

Låt någon du tycker om bli bortskämd på kungligt manér – ge bort ett presentkort på en härlig upplevelse på Dufweholms Herrgård! För att göra presentkortet mer personligt kan du även välja att lägga till en egen bild.

Gör någon glad!
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor