Prisvärda erbjudanden
– Dufweholms Herrgård

På Dufweholms Herrgård strax utanför Katrineholm strävar vi efter att ge våra gäster en kunglig upplevelse. Därför tar vi hela tiden fram nya erbjudanden baserat på weekend-, restaurang- och naturupplevelser. Vi vill skapa upplevelser där ni som gäster får ut det mesta möjliga av er vistelse på Dufweholms Herrgård. Aktuella erbjudanden för ditt företag eller er organisation finner ni under konferenserbjudanden.

Herrgårdens Afternoon tea

Varje lördag dukar vi upp ett Afternoon Tea-bord med kaffe, te och herrgårdens härliga bakverk.

Ses på lördag

Presentkort på en pärla

Ge bort den perfekta presenten

Låt någon du tycker om bli bortskämd på kungligt manér – ge bort ett presentkort på en härlig upplevelse på Dufweholms Herrgård! För att göra presentkortet mer personligt kan du även välja att lägga till en egen bild.

Gör någon glad!

2 för 1 på Dufweholms Herrgård

Januari – mars

Boka ett av våra utvalda paket under januari–mars för två personer i delat dubbelrum och betala bara för en! Gäller endast bokningar för två personer i delat dubbelrum med ankomst måndag–torsdag, erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Njut av herrgården

After Work – Spa på Dufweholms Herrgård

Januari – april

Njut av god mat och ett besök på Rosenbadets spa. Välkomna måndag–fredag mellan kl. 16–19. Maten äter ni i herrgårdens salonger innan eller efter ert spabesök.

Pris 395 kr per person.

Mer om vår After Work

Afternoon Tea på herrgården

Lördagar 14.00-16.00

Varje lördag dukar vi upp ett härligt Afternoon Tea-bord. Varmt välkomna till Dufweholms Herrgård!

Pris 265 kr per person och 15 kr per år för barn upp till 12 år.

Ses på lördag

Glad alla hjärtans dag!

14 februari

På alla hjärtans dag får ni 10% rabatt på vårt klassiska herrgårdstips i restaurangen. Det är även 2 för 1 i vårt spa Rosenbadet hela dagen + köp till ett spakit till er spadag från Kerstin Florian för 325 kr. Välkomna med er bokning!

Kontakta oss!

Spa-special på herrgården

Sportlovsveckorna 8 & 9

Välkommen till vinterns skönaste spa-vistelse på Dufweholms Herrgård! Under sportlovsveckorna 8 & 9 kan ni njuta av bubbel som fördrink, 2-rätters middag samt logi och frukost. Ni ​får även fri tillgång till vårt spa Rosenbadet för avkoppling och återhämtning.

Till erbjudandet

Vårpremiär för herrgårdens brunch!

10 mars

Välkomna till en smakrik söndag! Den 10 mars är det vårpremiär för vår brunch, därefter kommer vi duka upp vår härliga brunchbuffé varje söndag kl. 12–14. Läs mer och boka ert bord!

Pris 365 kr per person och 15 kr per år för barn upp till 12 år.

Söndagslyx
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor