Prisvärda erbjudanden
– Dufweholms Herrgård

På Dufweholms Herrgård strax utanför Katrineholm strävar vi efter att ge våra gäster en kunglig upplevelse. Därför tar vi hela tiden fram nya erbjudanden baserat på weekend-, restaurang- och naturupplevelser. Vi vill skapa upplevelser där ni som gäster får ut det mesta möjliga av er vistelse på Dufweholms Herrgård. Aktuella erbjudanden för ditt företag eller er organisation finner ni under konferenserbjudanden.

HerrgårdensSpaupplevelser

Boka en härlig upplevelse i vårt spa Rosenbadet. Koppla av i stämningsfull miljö och njut av dryck, tilltugg och avslappnande spabehandlingar.

Mer om våra spaupplevelser

HerrgårdensAfternoon Tea

Varje lördag kl. 14–16 dukar vi upp till Afternoon Tea med kaffe, te, bakverk och andra matiga godsaker. Varmt välkomna till herrgårdens Afternoon Tea!

Boka alltid bord på 0150-754 00 eller info@dufweholm.se.

Smakrik lördag

Spa-special v.44PÅ DUFWEHOLMS HERRGÅRD

Boka höstens skönaste spa-vistelse i Sörmland – Spa-special på Dufweholms Herrgård v.44!
Njut av god mat, dryck och fri entré till vårt spa Rosenbadet för avkoppling och återhämtning.

Till erbjudandet

Julbord på Herrgården

I år bjuder vi in till ett julbord med traditionella smaker, fast med ett nytt koncept. Sätt er ner vid de vackert dukade borden och under er sittning blir ni serverade noga utvalda rätter.

till bords

Fira jul på

herrgården

Välkomna till ett traditionellt julfirande på Dufweholms Herrgård. Med ett klassiskt julbord, avkopplande julweekend och härlig julcatering finns här något för alla.

Fira jul i Katrineholm

Seniorpaket på Dufweholms Herrgård

Upplev herrgården

Utforska Dufweholms Herrgårds idyll strax utanför Katrineholm. I Dufweholms Herrgårds seniorpaket har ni gott om tid på er att uppleva herrgårdens alla guldkorn. Historiska byggnader, god mat och naturskön omgivning.

Sköna stunder

Gourmetweekend på herrgården

En oförglömlig upplevelse för livsnjutare!

I vår gourmetweekend avnjuter ni en 7-rätters avsmakningsmeny tillagad av vårt prisbelönta kök i lyxig herrgårdsmiljö.

Låt det väl smaka!

Helgens
Afternoon Tea

Vi ses på lördag!

Lördagar mellan kl. 14–16 dukar vi upp ett härligt Afternoon Tea på herrgården. Varmt välkomna till Dufweholms Herrgård!

Pris 265 kr per person och 15 kr per år för barn upp till 12 år.

Ses på lördag

Spa-special v. 44

Koppla av i vårt spa

Njut av en god fördrink, 2-rätters middag, övernattning med frukostbuffé och fri entré till vårt spa Rosenbadet för avkoppling och återhämtning.

Boka spa-special

Golfweekend

Hole-in-one

Vi bjuder på en Greenfee på någon av de närliggande golfanläggningarna Jättorps-, Vingåkers- eller Flens golfbana. Våra golfpaket går att boka som vardagsvistelse och som weekend.

Pris fr. 3 730 kr för 2 personer

En dag på banan

Walk & Spa

Motion & avkoppling

Med vårt Walk & Spa-paket får ni vandra längs Sörmlandsleden under dagen för att sedan koppla av i vårt spa Rosenbadet. Till kvällen serveras en välsmakande fördrink och 2-rätters middag.

Fr. 1 995 kr per person i delat dubbelrum.

Kom och njut!

Friends & Spa

Tid för att prata och umgås!

En helkväll med kompisgänget i avslappnande spamiljö. Här serveras du och dina vänner med god mat och dryck.

Pris fr. 3 300 kr för 2 personer

Kompishäng!

Romantisk Weekend

Kärlek alla dagar i veckan!

Skäm bort er med en mysig weekend! Skåla in kärleken med ett glas bubbel och njut av varandras sällskap i en av Sveriges mest romantiska herrgårdsmiljö. Här finns det gott om tid för romantik!

Pris fr. 4 390 kr för 2 personer

Fira kärleken!

Fantastic Friday

Perfekta starten på helgen!

Checka ut från jobbet och in på mysiga Dufweholms Herrgård. God mat, film, chips och godis på rummet samsas med herrgårdsfrukost och morgon-spa.

Pris 2 890 kr för 2 personer

Fredagsmys

Julbordsweekend

Julvistelse på herrgården

Boka en julbordsweekend och njut av sittande julbord med traditionella smaker, övernattning i standardrum och en välsmakande frukost.

Julbordsweekend

Julbord på herrgården

20 nov - 24 dec

Dufweholms Herrgård bjuder i år in till ett julbord med traditionella smaker, fast med ett nytt koncept. Sätt er ner vid de vackert dukade borden och under er sittning blir ni serverade noga utvalda rätter vid bordet.

till bords

Julaftonsvistelse på herrgården

Nu är det jul här i vårt hus!

Ta med dina nära och kära för att tillsammans njuta av den lugna atmosfären under julhelgen. Här bjuds ni in till ett julfirande med god mat, vackra juldekorationer och en härlig gemenskap.

julen är här

Julcatering från herrgården

God jul och god mat

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering.

God mat

Fira nyår på herrgården

Gott nytt år!

Varmt välkomna till herrgården för att fira in det nya året. Här bjuds du in till en gemytlig plats med vackra omgivningar.

till festligheterna

Nyårspaket med logi på Dufweholms B&B

Mysigt nyår!

Välkommen att fira in det nya året på herrgården. Ät och drick gott på Dufweholms herrgård och sov sedan gott på Dufweholms B&B.

Dufweholms B&B

Presentkort

Ge bort den perfekta presenten

Låt någon du tycker om bli bortskämd på kungligt manér – ge bort ett presentkort på en härlig upplevelse på Dufweholms Herrgård! För att göra presentkortet mer personligt kan du även välja att lägga till en egen bild.

Gör någon glad!
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor