Prisvärda erbjudanden
– Dufweholms Herrgård

På Dufweholms Herrgård strax utanför Katrineholm strävar vi efter att ge våra gäster en kunglig upplevelse. Därför tar vi hela tiden fram nya erbjudanden baserat på weekend-, restaurang- och naturupplevelser. Vi vill skapa upplevelser där ni som gäster får ut det mesta möjliga av er vistelse på Dufweholms Herrgård. Aktuella erbjudanden för ditt företag eller er organisation finner ni under konferenserbjudanden.

Summer Spa!

Njut av en härligt avkopplande dag i vårt spa Rosenbadet. I priset ingår entré till spa, lån av badrock och handduk. Ni får dessutom njuta av en härligt somrig paj med smakrika tillbehör.

Åh, ja tack!

Sommarpaketet påDufweholms Herrgård

Njut av jordgubbar och bubbel i bersån, 3-rätters middag, en god natts sömn och en lyxig frukost. Välkomna till den bästa sommaren!

Sköna sommar

Walk & Spa

Vandra längs Sörmlandsleden under dagen och koppla sedan av i vårt spa. Till kvällen serveras en välsmakande fördrink och 2-rätters middag.

Walk & Spa

Champagneonsdagar på Dufweholms Herrgård

Onsdagar kl. 17.00–20.00.

Hur härligt vore det inte med en sommarafton mitt i veckan som går i champagnens tecken? Vi erbjuder er just det! Njut av ett glas champagne och herrgårdens räklåda som serveras med smörstekt levain, aioli och sallad.

Pris 395 kr per person.
Boka bord!

Ja tack!

Midsommarlunch på herrgården

fredag 25 juni eller lördag 26 juni

Kom till herrgården för en härlig midsommarlunch.Njut av en läskande sommardrink och jordgubbar i bersån, en silltallrik, somrig varmrätt och jordgubbsbakelse med kaffe till efterrätt. Välkomna fredag 25 juni eller lördag 26 juni. Sittningar kl. 12.00 & 15.00.

Pris: 595 kr per person.
Sittningar kl. 12.00 & 15.00.

Sköna sommar!

Helkväll i herrgårdens spa

1 juni – 28 augusti

Välkomna till en mysig helkväll i Rosenbadets spa! Njut av räksallad, hembakat bröd, dressing, ett glas vin eller
 en starköl alt. ett glas alkoholfritt.


Måndag – lördag
Pris: 495 kr per person. (Entré från 18.00)

Boka spakväll!

Bästa sommaren
på herrgården!

1 juni – 28 augusti

Få ut det bästa av sommaren genom att boka vårt Sommarpaket. Njut av en god fördrink, en härlig 3-rätters middag och maxa er weekend med någon av våra somriga aktiviteter. Hos oss kan ni till exempel besöka vår lanthandel, boka in er i spat eller utforska våra vackra trädgårdar med utsikt över Dufweholms sjön.

Pris från: 3 200 kr för 2 personer i delat standardrum.

Sommarsemester!

Summer Spa!

1 juni – 28 augusti

Boka vårt somriga erbjudande – Summer Spa! Njut av en härligt avkopplande dag i vårt spa Rosenbadet. I priset ingår entré till spa, lån av badrock och handduk samt att ni får njuta av Herrgårdens sommarpaj med sallad slungad i citronmajonnäs och hemkokt lemonad.

Måndag – lördag: kl. 10–16
Söndagar: kl. 10–15
Pris: 395 kr per person.

Koppla av

Sommarstugor vid Duveholmssjön

Bästa sommaren!

Hur låter en sommarvecka på Dufweholm? Här har ni närhet till badplats, stora gräsytor till aktiviteter och vackra promenadslingor. Det finns även möjlighet att boka entré till vårt spa och att avnjuta herrgårdens frukostbuffé.Pris: 7 500 kr/ 4 nätter (sön–tors)

Härliga sommar!

Dagspa

Koppla av

Tillgång till vårt spa med relaxpool inomhus & utomhus samt traditionell bastu. Frukt, nötter och grönt te dukas fram och du får låna badrock, tofflor och handduk. 


Öppet varje dag mellan kl. 09.00-16.00


Boende gäster: 250 kr
 per person
Externa gäster: från 275 kr per person

Boka dagspa

Lyxig champagnehelg

2 oktober

Välkommen till upplevelsen som bara blir lyxigare med åren. Njut av en helg med exklusiv champagneprovning, sjurätters-meny och efter kvällens festmåltid sover ni gott i något av herrgårdens rum!

Pris fr. 8 190 kr för 2 personer i delat dubbelrum.

Ett bubblande ja!

Fars dag-brunch

14 nov, kl. 11.00–14.00.

Ta med pappa till herrgården och fira honom med en härlig brunch. Avsluta med ett besök i vårt museum och lanthandeln eller ta en härlig promenad i vår mysiga miljö. Varmt välkomna med er bokning!

Pris 450 kr per person.

Pappa är bäst!

Presentkort

Ge bort den perfekta presenten

Låt någon du tycker om bli bortskämd på kungligt manér – ge bort ett presentkort på en härlig upplevelse på Dufweholms Herrgård! För att göra presentkortet mer personligt kan du även välja att lägga till en egen bild.

Gör någon glad!
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor