fbpx

Prisvärda erbjudanden
– Dufweholms Herrgård

På Dufweholms Herrgård strax utanför Katrineholm strävar vi efter att ge våra gäster en kunglig upplevelse. Därför tar vi hela tiden fram nya erbjudanden baserat på weekend-, restaurang- och naturupplevelser. Vi vill skapa upplevelser där ni som gäster får ut det mesta möjliga av er vistelse på Dufweholms Herrgård. Aktuella erbjudanden för ditt företag eller er organisation finner ni under konferenserbjudanden.

Somrigt dagspa på herrgården

Koppla av en dag med ett somrigt dagspa i mysig miljö medan du njuter av god mat och dryck! Erbjudandet gäller varje dag under v. 26-32. Välkomna!

Sommarlyx!

Starta dagen med en härlig frukost

Njut av en energigivande och välsmakande frukostbuffé på vår mysiga herrgård. Välkomna!

Fånga dagen!

Räkfrossa på herrgården

Vi dukar upp en härlig räkfrossa i vår trädgård där vi serverar räkor, nybakt ostpaj, fantastiskt surdegsbröd, krispig sallad & goda såser. Allt du behöver göra är att frossa och njuta!

Räk on!

Helkväll medBURGER & QUIZ

Varje onsdag med start kl. 18.00 under juli och första veckan i augusti träffas vi på bryggan för en härlig kväll med goda burgare och kluriga quiz.

Quiza med oss!

Sommarfika på herrgården

Vi dukar upp ett somrigt Afternoon Tea-bord med kaffe, te, lemonad och hembakade pajer.

Mums!

Somrigt dagspa

Under v.26-32

Njut av sommarlyx i Rosenbadets spa. Vi serverar en hemlagad matpaj tillsammans med en sommarsallad slungad i citronett. Till detta avnjuter ni av herrgårdens läskande lemonad!

Pris fr. 295 kr per pers

Sommarlyx!

Sommarfrukost

Varje dag kl. 8.00-10.00

Starta dagen med en energigivande och välsmakande frukostbuffé på herrgården! Erbjudandet gäller till 18 aug.

Pris 150 kr per person

Fånga dagen!

Burgers & Quiz

Onsdagar kl. 18.00

En kväll fylld med härliga burgare, god dryck men framförallt kluriga quiz. Välkomna till vår Burgers & Quiz varje onsdag med start kl. 18.00 under juli och första veckan i augusti. Lycka till!

Pris 195 kr per person

Quiza med oss!

Räkfrossa

Torsdagar, kl. 18.00-20.00

Välkommen till sommarens härligaste matupplevelse! Den 4 juli dukar vi upp sommarens första räkfrossa utomhus i vår berså och trädgård. Vi serverar räkor, nybakt ostpaj, fantastiskt surdegsbröd, krispig sallad & goda såser.

Pris 295 kr per person

Räk on!

Sommarfika

Lördagar kl. 14.00-16.00

Den 29 juni börjar vi herrgårdens sommarfika. Vi dukar upp ett somrigt fikabord med kaffe, te, lemonad och hembakade pajer. Varmt välkomna till Dufweholms Herrgård!

Pris 195 kr per vuxen och 15 kr per år för barn upp till 12 år.

Mums!

Presentkort

Ge bort den perfekta presenten

Låt någon du tycker om bli bortskämd på kungligt manér – ge bort ett presentkort på en härlig upplevelse på Dufweholms Herrgård! För att göra presentkortet mer personligt kan du även välja att lägga till en egen bild.

Gör någon glad!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor