Prisvärda erbjudanden
– Dufweholms Herrgård

På Dufweholms Herrgård strax utanför Katrineholm strävar vi efter att ge våra gäster en kunglig upplevelse. Därför tar vi hela tiden fram nya erbjudanden baserat på weekend-, restaurang- och naturupplevelser. Vi vill skapa upplevelser där ni som gäster får ut det mesta möjliga av er vistelse på Dufweholms Herrgård. Aktuella erbjudanden för ditt företag eller er organisation finner ni under konferenserbjudanden.

Fira en färggladpåsk på herrgården

Påskafton 8 april

Boka en påskbuffé med de läckerheter som hör påsken till, eller en påskweekend där ni hinner njuta av herrgården full ut!

Jag vill fira påsk!

Winter Sale20% rabatt på Dufweholmspaketet

Njut av vintern på herrgården till extra bra pris! Erbjudandet gäller alla vardagar under januari–mars 2023.

Boka nu!

Ljuvlig lördag medAfternoon Tea

Lördagar kl. 14–16 dukar vi upp till Afternoon Tea med kaffe, te, bakverk och andra matiga godsaker. Varmt välkomna till herrgårdens Afternoon Tea!

Smakrik lördag

Spa-special v.8–9PÅ DUFWEHOLMS HERRGÅRD

Boka vinterns skönaste spa-vistelse i Sörmland. Njut av en god fördrink, 2-rätters middag, övernattning med frukostbuffé och fri entré till vårt spa Rosenbadet för avkoppling och återhämtning.

Till erbjudandet

Herrgårdsspamed lunch

Unna dig en rofylld och harmonisk dag i Rosenbadet. Låt oss bjuda in till spa och lunch på herrgården för en härlig stund mitt i veckan.

Skön spadag!

Glad påsk på herrgården!

Påskafton 8 april

Fira en härligt färgglad påsk på Dufweholms Herrgård med en påskbuffé där vi dukat upp många läckerheter som hör påsken till.

Eller boka en avkopplande påskweekend där ni hinner njuta av herrgården full ut!

Fira påsk med oss

Afternoon Tea
på Herrgården

Lördagar kl. 14–16

Välkommen till bords och njut av herrgårdens smakrika och lyxiga Afternoon Tea. Välj bland delikata bakverk och matiga godsaker, nybryggt kaffe och ett stort urval av teer i våra salonger. Boka bord och njut – varmt välkommen!

Pris 495 kr per person.

Ses på lördag

Vinprovning
på herrgården

I vinernas värld

Låt vår kunniga sommelier guida er genom vinernas värld under en vinprovning på herrgården. Under provningen guidar vi er genom fyra olika fantastiska viner och dess egenskaper.

Pris 995 kr per person.
Minimum 6 personer.

Vi vill lära oss!

20% rabatt på Dufweholmspaketet

Winter Sale under januari–mars

Njut av vintern på herrgården! Med vårt erbjudande Winter Sale får du 20% rabatt på Dufweholmspaketet vid bokningar med ankomst måndag–fredag under januari–mars.

Mysig vistelse

Konferea
50% rabatt

Konferens till halva priset

Kickstarta året med en konferens! Under januari-mars 2023 erbjuder vi extra bra priser på vårt klassiska konferenspaket.

Erbjudandet gäller vid bokning av fritt antal personer.

Till rean

Herrgårdsspa med lunch

Måndag – fredag

Unna dig en rofylld och harmonisk dag i Rosenbadet. Låt oss bjuda in till spa och lunch på herrgården för en härlig stund mitt i veckan.

Pris: 475 kr per person.

SKÖN SPADAG!

Fira mors dag
hos oss!

28 maj, kl. 12.00

Bjud mamma på en härlig 2-rätters-lunch på herrgården. Dagen till ära serveras Toast skagen, Herrgårdsstek och en delikat dessertbuffé. Sittningstid kl. 12.00

Pris 595 kr per person

Boka bord på info@gripsholmsvardshus.se eller 0159-347 50.

Mamma är bäst!

Midsommarlunch på herrgården

Fredag 23 juni

Välkommen till herrgårdens härliga midsommarlunch. Lunchen serveras på midsommarafton den 23 juni under två sittningar kl. 12.00 & 14.00.

Pris: 595 kr per person.

Sköna sommar!

Presentkort

Ge bort den perfekta presenten

Låt någon du tycker om bli bortskämd på kungligt manér – ge bort ett presentkort på en härlig upplevelse på Dufweholms Herrgård! För att göra presentkortet mer personligt kan du även välja att lägga till en egen bild.

Gör någon glad!
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor