Avkopplande påsk på Dufweholms Herrgård

Varmt välkomna att fira en avkopplande påsk hos oss på Dufweholms Herrgård. Här möts ni av ett härligt och färgglatt påskfirande och bra erbjudanden på både weekend-, restaurang- och spaupplevelser. Vi hoppas på vackert väder och att ni passar på att njuta av de vackra omgivningarna under ert besök på herrgården.

Vid herrgården finns också spa Rosenbadet där vi varmt rekommenderar att ni bokar ett besök. Förutom att boka en härlig stund i relaxen med något gott att äta och dricka, erbjuder vi även färdiga spapaket som en kväll i herrgårdens spa, Godmorgon spa och Herrgårdsspa med lunch att välja bland. Lägg även till en eller flera av herrgårdens välgörande spabehandlingar för att göra er påskhelg extra lyxig.

Njut av en påskweekend på herrgården

På påskafton bjuder vi in er till en fantastiskt avkopplande påskweekend. Kom och njut av allt herrgården har att erbjuda under högtiden. På påskafton serverar vi en härlig påskbuffé och innan kvällens 2-rätters middag har ni tid att utforska vår natursköna omgivning. Njut av vårens fågelkvitter, besök våra historiska samlingar eller slå er ner i någon av herrgårdens salonger med lite fika och koppla av.

Pris 2 555 kr per gäst och natt i delat dubbelrum.

TIPS!

Förläng er njutningsfulla weekend och stanna över påskdagen och annandag påsk också.

Pris 1 000 kr per gäst och natt i delat dubbelrum, inkl. frukostbuffé.

Sörmländsk påsktallrik för avhämtning

Vill ni inte själva stå i köket under påsken kan vi varmt rekommendera vår catering. Njut av att slippa allt stök i köket och ägna er istället åt er själva eller era gäster. Vi ordnar påskens smaker för både små och stora sällskap.

Meny

• Sill med tillbehören gräslök, rödlök, gräddfil & potatis
• Handskalade ägg med skagenröra & löjrom
• Kallrökt regnbåge med fänkål & dill
• Matjesilltårta
• Lammstek med potatissallad & färska primörer
• Surdegsfoccacia
• Citronmaräng tartlett

Pris: 395 kr per person och 295 kr för barn upp till 12 år.
Sista beställningsdag den 15 april.

Boka Sörmländsk påsktallrik för avhämtning på info@dufweholm.se eller 0150-754 00.

Fira påsken redan på Långfredagen

Vill du fira påsken lite tidigare i år kan du boka en skön weekend här på herrgården på långfredagen, 18 april. På långfredagen dukar vi dessutom upp ett härligt Afternoon Tea med påsktema för att inleda den härligt färggranna högtiden.

TIPS!

Boka vårt weekendpaket Dufweholmspaketet och njut av en härlig start på påskhelgen. Weekendpaketet börjar med vårt extra färgglada Afternoon Tea och fortsätter sedan med en 3-rätters middag, och en avkopplande natt i herrgårdens historiska rum. Boka gärna till påskbuffén på påskafton för en riktigt lyxig helg!

Och varför inte förgylla långfredagskvällen med en helkväll i herrgårdens spa Rosenbadet? Kan det bli annat än en perfekt weekend?

Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor