Fira påsk på herrgården

Varmt välkomna att fira påsken hos oss på Dufweholms Herrgård. Här möts ni av ett härligt och färgglatt påskfirande och bra erbjudanden. Vi hoppas på vackert väder och att ni passar på att njuta av de vackra omgivningarna under ert besök på herrgården.

Kontakta oss

Välkommen till Herrgårdens smakrika påskbuffé

Välkommen att boka bord till Dufweholms Herrgårds smakrika påskbuffé, där du får njuta av många läckerheter som hör påsken till. När ni är mätta och belåtna är ett tips att bege er ut i herrgårdens omgivningar för en solig vårpromenad med utsikt över Duveholmssjön.

Påskafton – lördag 8 april
Sittningstider: kl. 12.00 & 15.00

Pris 595 ​kr per vuxen, barn upp till 12 år 35 kr per år

Boka herrgårdens påskbuffé på 0150-754 00 och info@dufweholm.se.

Boka smakrik påskbuffé

Njut av en påskweekend på herrgården

På påskafton bjuder vi in er till en fantastisk påskweekend. En härlig påskbuffé serveras under dagen och innan kvällens 2-rätters middag har ni tid till att gå en promenad i herrgårdens vackra omgivningar och njuta av fågelkvitter eller slå er ner i någon av herrgårdens salonger och koppla av.

Pris 4 650 kr för 2 personer i standardrum

Boka påskweekend

Fira påsken redan på Skärtorsdag och Långfredag

För dig som vill fira påsken lite tidigare i år kan nu boka en skön weekend på skärtorsdagen, 6 april, eller långfredagen, 7 april. Med Dufweholmspaketet får ni en härlig start på påskhelgen , börjar med sött, salt och bubbel och sedan 3-rätters middag men framförallt en avkopplande vistelse. Boka gärna till påskbuffén på påskafton för en riktigt lyxig helg!

Till Dufweholmspaketet
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor