Catering­menyer & bufféer

Samtliga bufféer och tillval kan bokas för minst 10 personer.

Dufweholm

365 kr per person.

  • Rökt hjort från Vrena vilt
  • Örtmarinerad fläskfilé från Fors säteri
  • Fransk potatissallad med kapris & purjolök
  • Panzanellasallad
  • Dufweholms ostpaj gjord på ost från Jürss mejeri
  • Romescosås gjord på solrosfrön
  • Vispat smör
  • Bröd från Gripsholms bageri
uteservering 3
italien 1024x768 1

Festlig

485 kr per person.

  • Rödvinsmarinerad ryggbiff
  • Varmrökt lax
  • Fänkålssallad med säsongens primörer
  • Panzanellasallad
  • Dufweholms ostpaj gjord på ost från Jürss mejeri
  • Aioli
  • Syrlig coleslaw
  • Dillmajonäs
  • Vispat smör
  • Bröd från Gripsholms bageri

Kunglig

615 kr per person. 

  • Rökt hjort från Vrena vilt
  • Örtmarinerad fläskfilé från Fors säteri
  • Rödvinsmarinerad ryggbiff
  • Varmrökt lax
  • Fransk potatissallad med kapris & purjolök
  • Fänkålssallad med säsongens primörer
  • Panzanellasallad
  • Herrgårdens ostpaj gjord på ost från Jürss mejeri
  • Romescosås gjord på solrosfrön
  • Syrlig coleslaw
  • Dillmajonäs
  • Aioli
  • Vispat smör
  • Utvalt bröd från Gripsholms bageri
dukning 3
salami 1024x683 1

Smakfulla tillval – Canapeér

  • Ost från Jürss mejeri med fikon (vegetarisk) 75 SEK
  • Skagensnittar med dill och forellrom 75 SEK
  • Krustader med dill, västerbotten och kräftstjärtar 75 SEK
  • Vilt från Vrena med lingon och färskost 75 SEK

    Pris per person, minimum beställning 10 stycken av vardera snitt