Weekend och konferensi herrgårdsmiljö

Dufweholms Herrgård är ett romantiskt herrgårdshotell beläget strax utanför Katrineholm. På herrgården blandas den dåtida charmen med dagens standard så att ni kan njuta av er weekend eller vistelse till fullo.

Här finns gott om plats för avkoppling och inspiration, boka ett besök i herrgårdens spa- och relaxavdelning eller promenera i vackra miljöer. Herrgården ligger endast en halvtimme från Norrköping, Vingåker och Flen och runt en timmes bilfärd från Linköping, Nyköping och Örebro. Varmt välkomna önskar Familjen Åström med personal!

Generic filters
Exact matches only

Musikaftonmed Ola Salo

En av Sveriges främsta artister, Ola Salo, bjuder tillsammans med vännen och pianisten Christopher Dominique publiken på en unik musikafton med intimitet och spontanitet i centrum.

Missa inte detta!

10 % rabatt påhöstens konferens

Boka in er kickoff innan 16 juni så får ni 10 % rabatt på hela er bokning. Bättre planeringsmöjligheter, bättre pris och framförallt – något att se fram emot!

Boka nu!

Härliga sommardagar på herrgården

Njut av en härlig sommarlunch eller något från vår somriga à la carte-meny i vår vackra trädgård, matsalen eller på bryggan i solen med vacker vy ut mot Dufweholmssjön.

Se menyer

Champagneonsdagarpå herrgården

Hur härligt vore det inte med en sommarafton mitt i veckan som går i champagnens tecken? Njut av ett glas champagne och herrgårdens räklåda som serveras med smörstekt levain, aioli och sallad under alla onsdagar i juli och augusti.

Boka bord!

Sommarpaketet påDufweholms Herrgård

Njut av “sött, salt och bubbel” i bersån, 3-rätters middag, en god natts sömn och en lyxig frukost. Välkomna till den bästa sommaren!

Sköna sommar

Midsommarpå herrgården

Varmt välkomna till Dufweholms Herrgård under midsommarhelgen. Njut av en extra lyxig midsommar på herrgården med vårt sommarpaket, eller kom och njut av vår härliga midsommarlunch.

Glad midsommar

Herrgårdsspamed lunch

Unna dig en rofylld och harmonisk dag i Rosenbadet. Låt oss bjuda in till spa och lunch på herrgården för en härlig stund mitt i veckan.

Skön spadag!

Sommarfika på herrgården

Vi dukar upp ett somrigt Afternoon Tea-bord med kaffe, te, lemonad och hembakade pajer.

Mums!

Erbjudanden i Katrineholm

Starta hösten
på topp!

Konferens under aug-okt

Boka in höstens konferens innan 16 juni så får ni 10 % rabatt på hela er bokning!

Detta kommer såklart bara med fördelar för er: Bättre planeringsmöjligheter, bättre pris och framförallt – något att se fram emot!

Boka nu!

Fira midsommar på herrgården

Midsommarafton 23 juni

Upplev en härlig midsommarvistelse i vacker miljö! På midsommarafton dukar vi dessutom upp en härligt somrig midsommarlunch under två sittningar.

Glad midsommar

Musikafton
med Ola salo

11 & 12 juli

En av Sveriges främsta artister, Ola Salo kommer tillsammans med pianisten Christopher "Dompan" Dominique att bjuda er på en unik musikafton med intimitet och spontanitet i centrum.

Mer Ola åt folket!

Midsommarlunch på herrgården

Fredag 23 juni

Välkommen till herrgårdens härliga midsommarlunch. Lunchen serveras på midsommarafton den 23 juni under två sittningar kl. 12.00 & 14.00.

Pris: 595 kr per person.
Barn upp till 12 år 35 kr per år.

Sköna sommar!

Bästa sommaren
på herrgården!

1 juni – 31 augusti

Få ut det bästa av sommaren genom att boka vårt Sommarpaket. Njut av en god sött, salt och bubbel i bersån, en härlig 3-rätters middag och maxa er weekend med någon av våra somriga aktiviteter.

Pris från: 3 790 kr för 2 personer i delat standardrum.

Sommarsemester!

Herrgårdsspa
med lunch

Måndag – fredag

Unna dig en rofylld och harmonisk dag i Rosenbadet. Låt oss bjuda in till spa och lunch på herrgården för en härlig stund mitt i veckan.

Pris: 545 kr per person.

SKÖN SPADAG!

Champagneonsdagar på Dufweholms Herrgård

Onsdagar kl. 17.00–20.00.

Hur härligt vore det inte med en sommarafton mitt i veckan som går i champagnens tecken? Vi erbjuder er just det! Njut av ett glas champagne och herrgårdens räklåda som serveras med smörstekt levain, aioli och sallad.

Pris 455 kr per person.
Boka bord!

Ja tack!

Afternon Tea

Vackra sviter

Välkommen till herrgården

Relaxpoolen inomhus

Champagnekällaren

Summer spa!

Upplev herrgården

Er upplevelse i Katrineholm startar när ni passerar de ståtliga grindarna till Dufweholms Herrgård – ett historiskt palats med mycket att upptäcka. Strosa längs de grustäckta gångarna och låt er föras med på en resa i tiden. Här kan ni bland annat besöka den gamla lanthandeln och det 100-åriga allmogemuseet. Ni kan vandra längs promenadstråket utmed Duveholmssjön och njuta av den vackra naturen som omger herrgården. Eller varför inte ta en fika i den lummiga bersån, ett uppfriskande dopp från någon av våra badbryggor eller planera in ett besök i vår unika champagnekällare. Varmt välkomna till Dufweholms Herrgård!

Kom på besök

Vackert herrgårdshotell fyllt av historia

Dufweholms Herrgård har en lång och spännande historia. Under åren har herrgården haft inte mindre än 22 ägare och här har utspelats både släktfejder, storslagna bjudningar och vackra bröllop. Nere vid vattnet ligger det mysiga lilla lusthuset i vilket konstnärerna Zorn och Engström ​lämnat sina avtryck.

På herrgården kan du även beskåda familjen Åströms historiska samlingar. Här finns allt från champagneskatter och korkskruvar till ett 100-årigt allmogemuseum och en korvkiosk från 50-talet.

Historisk herrgård

Njut av Sörmländskt mathantverk

Vi på Dufweholms Herrgård värdesätter god mat och den känsla en god matupplevelse ger. Under ert besök hos oss kommer ni därför att få just det – en härlig matupplevelse. I vårt prisbelönta kök lagas mat anpassad efter säsong och i de vackra matsalarna kan ni njuta av en smakrik meny med noga utvalda råvaror. Här serverar vi dagligen frukostar, luncher och härliga middagar och under helgerna dukar vi upp till Afternoon Tea.

GOD MAT & DRYCK

Kunglig läsning

Besök gärna vår bloggSvenska Kulturpärlor och läs om spännande nyheter och aktuella erbjudanden på Dufweholms Herrgård och de andra pärlorna i Sörmland, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott strax utanför Gnesta.

till bloggen
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor