Seniorpaket på herrgården

I Dufweholms Herrgårds seniorpaket har ni gott om tid på er att utforska herrgårdens lantligt natursköna idyll strax utanför Katrineholm. Den modige kanske vill starta dagarna med ett uppfriskande dopp i Dufweholmssjön, annars finns det även fina promenadstråk där. Passa på att strosa runt och res tillbaka i tiden vid de historiska byggnaderna som samlats vid herrgården och varför inte unna er något fint i den tidstypiska lilla lanthandeln vid herrgården? En klassisk karamellstrut är väl aldrig fel!

Välkomna att uppleva några av Dufweholms Herrgårds guldkorn. Vid incheckning serveras ni söt, salt & bubbel i våra salonger. På kvällen avnjuter ni en 2-rätters middag i vår mysiga restaurang. Runda därefter av och vila upp er inför morgondagens händelser med en god natts sömn i något av herrgårdens standardrum.

Detta ingår i seniorpaketet

  • Dag 1:
  • Sött, salt & bubbel
  • 2-rätters middag
  • Dag 2:
  • Dagens Lunch
  • 3-rätters middag
  • Övernattning & frukostbuffé 2 dagar
BOKA PAKET

2 nätter, ankomst måndag - onsdag
5 490 kr​ för 2 personer i standardrum.

Höst vid Dufweholms Herrgård

God mat och dryck på herrgården

I spa Rosenbadet kan ni koppla av

Bordskonst på Dufweholms Herrgård

Dufweholms Herrgård i Katrineholm

100-årig champagne i herrgårdens vinkällare

Lanthandel och museum i Katrineholm

Historiska sevärdheter

Under er vistelse på Dufweholms Herrgård rekommenderar vi att ni tar en promenad i våra vackra omgivningar och besöker den 100-åriga lanthandeln som nu är museum och presentbutik och vårt allmogemuseum, där ni kan beskåda ett allmogehem, verkstäder, en frisörsalong och mycket mer.

Unna er något extra

ROMANTIKPAKET

Boka på ett romantiskt paket till rummet inför er ankomst och njut lite extra av att koppla av i varandras sällskap. Paketet innehåller 1 flaska Rosé bubbel, macarons, valrhona chokladpraliner och bär, samt badrockar och tofflor till er båda

Pris 795 kr

ENTRÉ TILL  spa

Unna er spa med tillgång till relaxavdelning med inom- och utomhuspool samt bastu. Bryggan ligger precis intill för den som är sugen på ett dopp  i sjön för att sen värma sig i bastun. 

Pris 295 kr per person för boende gäster

SMAKA PÅ SÖRMLAND

Få ut det mesta av herrgårdens matkonst under er middag. Med vårt erbjudande “Smaka på Sörmland” kan ni uppgradera er meny med tre extra rätter och njuta en stund till.

400 kr per person

UPPGRADERA ERT RUM

Om ni önskar uppgradera ert rum under er vistelse på herrgården erbjuder vi lyxsviter eller de luxe-sviter. I våra lyx- och deluxe-sviter finns bastu och badkar.

Tillägg per rum och natt:
Lyxsvit 800 kr
De ​luxe-svit 1 400 kr

Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor