Seniorpaket på Dufweholms Herrgård

I Dufweholms Herrgårds seniorpaket har ni gott om tid på er att utforska herrgårdens lantligt natursköna idyll strax utanför Katrineholm. Den modige kanske vill starta dagarna med ett uppfriskande dopp i Dufweholmssjön, annars finns det även fina promenadstråk där. Passa på att strosa runt och res tillbaka i tiden vid de historiska byggnaderna som samlats vid herrgården och varför inte unna er något fint i den tidstypiska lilla lanthandeln vid herrgården? En klassisk karamellstrut är väl aldrig fel!

Välkomna att uppleva några av Dufweholms Herrgårds guldkorn. Vid incheckning serveras ni vårt goda herrgårdsfika. På kvällen avnjuter ni en läskande fördrink i vår mysiga restaurang med efterföljande 3-rätters middag. Runda därefter av och vila upp er inför morgondagens händelser med en god natts sömn i något av herrgårdens standardrum.

Detta ingår i seniorpaketet (både på ankomstdagen och dag två):

  • Herrgårdsfika vid incheckning (Ersätts av snittar och mousserande fr.o.m. 20/11)
  • Fördrink
  • 3-rätters middag
  • Frukostbuffé
  • Övernattning i standardrum
  • Seniorpaketets innehåll ingår både på ankomstdagen och på dag 2.
Boka paket

2 nätter, ankomst måndag–onsdag
Pris fr. 5 490 kr för 2 personer i standardrum.

Paketets innehåll ingår både ankomstdagen och dag två.

Höst vid Dufweholms Herrgård

God mat och dryck på herrgården

I spa Rosenbadet kan ni koppla av

Bordskonst på Dufweholms Herrgård

Dufweholms Herrgård i Katrineholm

100-årig champagne i herrgårdens vinkällare

Lanthandel och museum i Katrineholm

Uppgradera tillherrgårdens julbord

Mellan den 23/11 – 22/12 kan ni byta ut en av middagarna mot vårt serverade julbord för ett tillägg på 200 kr per person. Säg till vid bokning eller i reception vid er incheckning. Välkomna!

Unna er något extra

ROMANTIKPAKET

Komplettera er vistelse på herrgården med vårt romantikpaket. Njut av en halvflaska ​mousserande vin, fruktfat och chokladtryfflar.

Pris 570 kr

FÖRLÄNG ER herrgårdsweekend

Gör er weekend till något extra, planera in er ankomst redan på fredagen så hinner ni njuta av herrgårdens omgivningar under hela lördagen. Boka en extra natt i standardrum från fredag–lördag inklusive frukostbuffé.

Pris 895 kr per person

SMAKA PÅ SÖRMLAND

Få ut det mesta av herrgårdens matkonst under er middag. Med vårt erbjudande “Smaka på Sörmland” kan ni uppgradera er meny med tre extra rätter och njuta en stund till.

400 kr per person

UPPGRADERA ERT RUM

Om ni önskar uppgradera ert rum under er vistelse på herrgården erbjuder vi lyxsviter eller de luxe-sviter. I våra lyx- och deluxe-sviter finns bastu och badkar.

Tillägg per rum och natt:
Lyxsvit 800 kr
De ​luxe-svit 1 400 kr

Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor