À la carte-meny
Här på herrgården har vi skapat en säsongsanpassad meny som speglar det svenska kökets variationer och mångfald, med ett ekologiskt tänk och medvetenhet kring vår historia. Vi hoppas att denna smakupplevelse kommer att bli ett minne.
Boka bord på telefon 0150 – 754 00
Dufweholm
À la carte
Förrätter
Röding-Västerbottenost-Gurka
Gravad fjällröding med västerbottencremé & dill- och kumminpicklad gurka
220 SEK
Lammrostbiff-Morot-Lök
Lammrostbiff marinerad i vitlök och örter serveras med morotspuré & picklad schalottenlök
220 SEK
Räkor-Toast-Löjrom
Herrgårdens toast skagen på smörstekt surdegsbröd serveras med citron och löjrom från Bottenviken
305 SEK
Varmrätter
Lax-Potatis-Primörer
Salmon en Croûte serveras med potatispuré smaksatt med vitlök, sandefjordsås & säsongens primörer
395 SEK
Risotto-Saffran-Primörer
Risotto Milanese serveras med kvällens primörer
295 SEK
Entrecote-Potatis-Sparris
Svensk entrecote serveras med karamelliserat rödlökssmör, rödvinssås, potatisgratäng samt baconlindad sparris
425 SEK
Pulled Beef-Cheddar-Potatis
Herrgårdens pulled beef i briochebröd med cheddarost, husets dressing och isbergssallad serveras med pommes, saltgurka & ranchdressing
345 SEK
Dessert
Ost-Hjortron
Friterad Linnea från Jürss mejeri med hjortronkompott
180 SEK
Rabarber-Färskost-Rabarber
Herrgårdens rabarberkompott, cheesecakekräm & bakad smuldeg
180 SEK
Churros-Vanilj-Choklad
Herrgårdens rabarberkompott, cheesecakekräm & bakad smuldeg
180 SEK
À la carte
Barnmeny
Barnmenyn kan beställas av barn upp till 12 år
Förrätt
Ost- och skinktoast
Med gurka och tomat
65 sek
Varmrätt
Köttbullar i gräddsås
Med potatis och lingon
85 sek
Pannkakor
Serveras med herrgårdens sylt & grädde
85 sek
Dessert
Herrgårdens kalasglass
55 Sek