Prisvärda erbjudanden
– Dufweholms Herrgård

På Dufweholms Herrgård strax utanför Katrineholm strävar vi efter att ge våra gäster en kunglig upplevelse. Därför tar vi hela tiden fram nya erbjudanden baserat på weekend-, restaurang- och naturupplevelser. Vi vill skapa upplevelser där ni som gäster får ut det mesta möjliga av er vistelse på Dufweholms Herrgård. Aktuella erbjudanden för ditt företag eller er organisation finner ni under konferenserbjudanden.

Spa-special

PÅ DUFWEHOLMS HERRGÅRD

Höstens skönaste spa-vistelse i Sörmland.

Till erbjudandet

Brunch

Söndagar kl. 12–14

Varje söndag dukar vi upp en härlig brunchbuffé. Därefter njuter ni av vårt dessertbord med smakfulla desserter och får slå er ner med en kopp kaffe i någon av herrgårdens vackra salonger. Välkomna!

Söndagslyx

Afternoon Tea

Lördagar 14.00-16.00

Varje lördag dukar vi upp ett härligt Afternoon Tea-bord. Varmt välkomna till Dufweholms Herrgård!

Ses på lördag

Spa-special

Måndag–torsdag v. 44

Välkommen till höstens skönaste spa-vistelse på Dufweholms Herrgård! Under höstlovsveckan v. 44 kan ni njuta av bubbel som fördrink, 2-rätters middag samt logi och frukost. Ni ​får även fri tillgång till vårt spa för avkoppling och återhämtning.

Till erbjudandet

Årets champagnehelg

6 oktober

Antikviteter är till för att drickas. Välkommen till årets champagnehelg. Middag inkl. champagneskål anno 1907 och logi fr. 3 595 kr per person. 

Till erbjudandet

Julweekend på herrgården

Nu är det jul här i vårt hus!

Ta med dina nära och kära för att tillsammans njuta av den lugna atmosfären under julhelgen. Här bjuds ni in till traditionellt julfirande med allt som hör julen till, god mat, Kalle, Tomten, vackra juldekorationer och en härlig gemenskap.

julen är här

Julbordspremiär på herrgården 23/11

Klassiskt julbord

Sätt er till bords och njut av vårt klassiska julbord i modern tappning. På det ”kalla” bordet finns sill, strömming, lax och kallskuret. Här finns även småvarma tillbehör, en ostbuffé och självklart serveras något sött efter maten. Välkomna!

till bords

Julcatering från herrgården

God jul och god mat

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering.

God mat

Fira nyår på herrgården

Gott nytt år!

Varmt välkomna till herrgården för att fira in det nya året. Här bjuds du in till en gemytlig plats med vackra omgivningar. I nyårspaketet ingår Afternoon Tea, champagne, 7-rätters nyårsmiddag, nyårsskål, fyrverkeri, övernattning i dubbelrum och frukostbuffé.

till festligheterna

2 för 1 på Dufweholms Herrgård

Januari – mars

Upplev Dufweholms Herrgård i de mysiga vintermånaderna med vårt svårslagna erbjudande! Boka något av våra paket Sörmlands-, Herrgårds- eller Dufweholmspaketet under januari–mars för två personer i delat dubbelrum och betala bara för en.

Njut av herrgården
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor