Prisvärda erbjudanden
– Dufweholms Herrgård

På Dufweholms Herrgård strax utanför Katrineholm strävar vi efter att ge våra gäster en kunglig upplevelse. Därför tar vi hela tiden fram nya erbjudanden baserat på weekend-, restaurang- och naturupplevelser. Vi vill skapa upplevelser där ni som gäster får ut det mesta möjliga av er vistelse på Dufweholms Herrgård. Aktuella erbjudanden för ditt företag eller er organisation finner ni under konferenserbjudanden.

Julbord på Herrgården

Sätt er till bords och njut av vårt klassiska julbord i modern tappning. Här finns sill, strömming, lax och kallskuret, småvarma tillbehör och en ostbuffé. För den som är sötsugen efter maten finns ett dessertbord att tillgå och du hittar även ett gottebord inne i baren med karameller.

till bords

Afternoon Tea

Lördagar 14.00-16.00

Varje lördag dukar vi upp ett härligt Afternoon Tea-bord. Varmt välkomna till Dufweholms Herrgård!

Ses på lördag

Julweekend på herrgården

Nu är det jul här i vårt hus!

Ta med dina nära och kära för att tillsammans njuta av den lugna atmosfären under julhelgen. Här bjuds ni in till traditionellt julfirande med allt som hör julen till, god mat, Kalle, Tomten, vackra juldekorationer och en härlig gemenskap.

julen är här

Julbordspremiär på herrgården 23/11

Klassiskt julbord

Sätt er till bords och njut av vårt klassiska julbord i modern tappning. På det ”kalla” bordet finns sill, strömming, lax och kallskuret. Här finns även småvarma tillbehör, en ostbuffé och självklart serveras något sött efter maten. Välkomna!

till bords

Julcatering från herrgården

God jul och god mat

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering.

God mat

Fira nyår på herrgården

Gott nytt år!

Varmt välkomna till herrgården för att fira in det nya året. Här bjuds du in till en gemytlig plats med vackra omgivningar. I nyårspaketet ingår Afternoon Tea, champagne, 7-rätters nyårsmiddag, nyårsskål, fyrverkeri, övernattning i dubbelrum och frukostbuffé.

till festligheterna

2 för 1 på Dufweholms Herrgård

Januari – mars

Svårslaget erbjudande! Boka Herrgårds- eller Dufweholmspaketet under januari–mars för två personer i delat dubbelrum och betala bara för en. Gäller endast bokningar för två personer i delat dubbelrum med ankomst måndag–torsdag, erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Njut av herrgården
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor