Konferenslokaler utanför Katrinholm

Våra lokaler är vackert belägna, här finns små mysiga grupprum och ett större välutrustat konferensrum under säteritaket i Flygeln. För att du ska få en trivsam och effektiv konferens har herrgårdens alla konferenslokaler bra ljus. Vi har hållit flera säkerhetskonferenser vilket passar utmärkt då herrgården ligger avskilt på en ö. Vi kan erbjuda lokaler som passar sällskap på 2 till 50 personer. 

​Kristina

​Kristina är belägen i vår takvåning och är en av våra större konferenslokaler. Lokalen har ett charmigt sadeltak med takbjälkar och fönster ut mot herrgården där ni har en vacker utsikt.

Kapacitet

50 personer i biosittning

Läs mer om ​Kristina >>
konferans-lokal
dufweholmssjön-båt

Olika företagsevent

Till oss på Dufweholms Herrgård är ni välkomna med företaget oavsett om ni söker en inspirerande plats för kick-offen, ett bra mötesrum för styrelsemötet, ett spa för afterworken eller är på jakt efter ett grupprum till konferensen, som ni vill hyra. Hos oss finns flera olika möjligheter att anpassa våra konferenslokaler efter era önskemål. Välkommen med era önskemål! 

hotellrum-204

Teknik och utrustning

Våra konferenslokaler har all modern utrustning och teknik som kan behövas. Skicka oss gärna en önskelista så hjälper vi er att se till att lokalerna är utrustade så som ni önskar när ni kommer till oss. 

​Sjövillan

Sjövillan som ligger intill Dufweholmssjön i utkanten av herrgården innehåller två lokaler anpassade för konferens. Ni kan konferera avskiljt i lugn och ro men har samtidigt nära till huvudbyggnad, spa och natur.

Kapacitet

10 respektive 12 personer

Läs mer om Sjövillan >>
Billig konferens i Sörmland