JULBORD & JULLUNCH i Katrineholm

Med en stark tradition och anrika recept firar Svenska Kulturpärlor att julen står för dörren. Oavsett om du vill avnjuta julbordet hos oss eller ta med dig det hem är du varmt välkommen till Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm. Här dukar vi upp ett klassiskt julbord med en mängd inlagda sillar, lax, Jansson, skinka, köttbullar och annat gott som hör julen till. Välkommen!

Boka julbord, julvistelse och julcatering via telefon 0150-754 00 ​eller mail. Observera att det inte går att boka online.

​Sittningstider

Måndag-torsdag 12.00 & 18.00, 495 kr
Fredagar 12.00, 17.00 & 20.00, lunch 495 kr, kväll 645 kr
Lördagar 12.00, 17.00 & 20.00, lunch 595 kr, kväll 645 kr
Söndagar 12.00, 595 kr
Julafton* 12.00 & 17.00, 695 kr

* Andra sittningstider gäller för våra övernattande gäster​.

julbord

Vårt julbord

​Sätt er till bords där ni får njuta av vårt klassiska julbord i modern tappning med lokala råvaror. På det "kalla" bordet finns sill, strömming, lax och kallskuret. Här finns även småvarma tillbehör och en ostbuffé. När det är dags för de mer söta sakerna finns ett dessertbord att tillgå och du hittar även ett gottebord inne i baren med karameller. 


God jul & god natt

Alla våra gäster som avnjuter ett julbord på någon av våra anläggningar får med sig ett presentkort för två personer. Presentkortet kan bytas till en fri övernattning på någon av våra pärlor om man vid ​bokningstillfället köper ett middags- och frukostpaket som innehåller fördrink, en trerätters middag med kaffe samt frukost för 87​5 kr per person. Vi bjuder på login. Boendet går att boka söndag till fredag under januari till april 2018. 

hotellrum-204
lanthandeln

Julcatering

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering. Ni hämtar julcateringen på någon av våra anläggningar och njuter sedan av ett dignande julbord i lugn och ro.

 Från 395 kr per person.

Läs mer >>
brasa_dufweholm

Njut av herrgårdslugnet

Dufweholms Herrgård ligger strax utanför Katrineholm, mitt i vackra Sörmland. Här råder ett särskilt lugn runt jul. Inne på herrgården möts ni, förutom av ett välfyllt julbord, av tända ljus och sprakande brasor. De vackra omgivningarna passar bra för en promenad efter maten. 

vinter_dufweholm