Romantiskt spa i Katrineholm på Dufweholms Herrgård

Upplev Dufweholms Herrgård, ett vackert hotell med spa, strax utanför Katrineholm i Sörmland. Njut av en dag med såväl god dryck och tilltugg, utsikten och den behagliga stämningen. Eller varför inte boka en spaweekend på herrgården där ni kan njuta till fullo med möjlighet att ta en spabehandlingar som massage och kurbad.

Herrgårdens spa, Rosenbadet, är vackert beläget med utsikt över Duveholmssjön cirka en timmes bilfärd från bland annat Örebro och Linköping. Rosenbadet erbjuder en stor gemensam bastu med sjöutsikt, relaxavdelning och innebad. På terassen mot sjön finns även utebad. Ta gärna ett dopp i sjön eller boka badtunnan som finns uppvärmd vid förfrågan.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i öppettiderna om Rosenbadet är abonnerat. Alla besök behöver förbokas. Vänligen boka via 0150-754 00 eller info@dufweholm.se. Vänligen observera att åldersgränsen för besökande till vårt spa är 12 år.

Måndag–lördag 9.00–22.00 • Söndag 9.00–15.00. Vänligen observera! Vi tar ej emot drop in, ni måste förboka ert besök.

Relaxpool i rosenbadet

Utomhuspool på vårt spa

Koppla av i badkaret och blicka ut mot Dufweholmssjön

Bastu Bad

Rosenbadet Spa

Koppla av i bastun

Njut av lugnet i vår inomhuspool

Trädgården och sjön utanför Rosenbadet

Koppla av i spat

vy från spa

Egen Badbrygga Med Spa

Njut av Rosenbadets spa

Relaxpool Utomhus

Utsikt över Dufweholmssjön, kanske ett dopp i sjön?

Spaweekend

Ha en romantisk weekend för två med varsitt glas champagne i anslutning till en duo-behandling. Eller ta med vännerna till herrgården för en avkopplande spaweekend med badtunna i naturskön miljö.

Erbjudanden

Bland våra spaerbjudanden hittar ni bland annat vårt Good Morning Spa där ni startar dagen på bästa sätt. Eller varför inte boka en helkväll i vårt spa med god mat och dryck i goda vänners sällskap.

Hitta hit

Dufweholms Herrgård är ett litet romantiskt herrgårdshotell mitt i vackra Sörmland. Här hittar du både den dåtida charmen och dagens standard, så du kan njuta av din weekend eller vistelse fullt ut.

Stockholm – Katrineholm (64 minuter)

LAT 58.97088, LONG 16.19363

En film från Rosenbadet

Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor