Dufweholmspaketet

Välkomna till höstens härligaste weekend på Dufweholms Herrgård. Med Dufweholmspaketet får ni njuta av en spännande smakupplevelse i herrgårdens salonger – Sött, salt & bubbel – där ni blir serverade husets kanapéer, ett glas bubbel samt herrgårdens utvalda bakverk & på lördagar Afternoon Tea  (under perioden 25 November – 30 December ingår sött, salt & bubbel istället för Afternoon Tea).

Ni får dessutom njuta av en smakrik 3-rätters middag och lyxig frukostbuffé efter er övernattning i herrgårdens historiska rum.

Under er vistelse rekommenderar vi att ni tar er en promenad runt vackra Duveholmssjön och njuter av vad naturen har att erbjuda. Passa även på att besöka vårt museum, lanthandel och lusthus. Om vädret tillåter är ni välkomna att slå er ner i vår vackra trädgård för en god måltid eller koppla av i Rosenbadets Spa för en välgörande spastund. En höstweekend att längta tillbaka till!

Detta ingår i Dufweholmspaketet:

  • Vardagar: Sött, salt & bubbel
  • Lördagar: Afternoon Tea (under perioden 25 November - 30 December ingår sött, salt & bubbel istället för Afternoon Tea)
  • 3-rätters middag
  • Frukostbuffé
  • Övernattning i standardrum
BOKA PAKET

Vardagsvistelse (mån–fre):
4 395 kr för 2 personer i standardrum.

Weekend (lör):
5 095 kr​ för 2 personer i standardrum.

Barn 2-12 år:
545 kr ingår sött, salt och alkoholfri dryck. Barnmeny till middag och frukostbuffé.
Önskas extrasäng tillkommer 500 kr

Sov gott i våra mysiga rum

Huvudentre

Ta ett dopp i sjön om vädret tillåter

Lokal råvaror ifrån Södermanland

I vår källare hittar du champagne från havets botten

Unna er något extra

ROMANTIKPAKET

Boka ett romantiskt paket till rummet inför er ankomst och njut lite extra av att koppla av i varandras sällskap. Paketet innehåller ½ flaska mousserande, macarons, chokladpraliner & bär fat, samt badrockar och tofflor till er båda

Pris 655 kr

ENTRÉ TILL SPA

Unna er spa med tillgång till relaxavdelning med inom- och utomhuspool samt bastu. Bryggan ligger precis intill för den som är sugen på ett dopp  i sjön för att sen värma sig i bastun. 

Pris 295 kr per person för boende gäster

UPPGRADERA ERT RUM

Om ni önskar uppgradera ert rum under er vistelse på herrgården erbjuder vi lyxsviter eller de luxe-sviter. I våra lyx- och deluxe-sviter finns bastu och badkar.

Tillägg per rum och natt:
Lyxsvit 800 kr
De ​luxe-svit 1 400 kr

Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor